Про компанію

Нова серія пневматичних сівалок Challenger 9800 - орієнтація на врожай

З метою забезпечити зростаючі потреби українських підприємств агропромислового комплексу та фермерських господарств у високопродуктивній посівній сільськогосподарській техніки компанія «Цеппелін Україна» представляє нову серію однодискових пневматичних сівалок Challenger 9800. Діапазон ширини посіву для агрегатів, представлених у новій лінійці, становить 9-18 метрів, завдяки чому кожен замовник має можливість підібрати модель, оптимально відповідну до площі оброблюваних земель.

Високотехнологічні сівалки нової серії відрізняються вдосконаленою конструкцією, надійною роботою всіх компонентів і механізмів і здатні задовольнити найвишуканіші вимоги замовників. Висока універсальність пневматичних сівалок Challenger 9800 дозволяє ефективно використовувати їх у всіх кліматичних і грунтових умовах країни, а прекрасна адаптація до різних культур і гнучке налаштування параметрів посіву робить дані агрегати незамінними при виконанні будь-якої посівної кампанії. При цьому сівалки Challenger 9800 забезпечують виняткову рівномірність посіву, точну глибину загортання насіння, ефективне коткування і можуть працювати при наявності великої кількості твердих пожнивних залишків.


Завдяки унікальній конфігурації пневматичних сівалок з незалежними сошниковими рамами, на яких встановлено чотири сошника, розташованих у шаховому порядку, забезпечується збільшена відстань між сусідніми сошниками. Це є гарантією того, що зі збільшенням швидкості посіву, не відбуватиметься засипання сусідніх рядків. Прикотуючі колеса забезпечують точне копіювання рельєфу поля і рівномірну глибину загортання.

Електронна система контролю роботи кожного сошника і ряд безконтактних датчиків забивання забезпечують максимальну рівномірність посіву, а в разі засмічення висівного апарату, оператор отримує моментальне повідомлення.

Представлені в новій серії Challenger 9800 сівалки відрізняються конструкцією з мінімальною кількістю змащуваних шарнірних з'єднань, що робить використання агрегатів практично позбавленими необхідності експлуатаційних витрат. Це скорочує не тільки витрати на утримання техніки, але і заощадить час на її обслуговування.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі "Зернові сівалки".

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин