Про компанію

Нове покоління Vario Guide і система VRC від Fendt

Наявність системи навігації на сільськогосподарській техніці сьогодні стала нормою для більшості фермерських підприємств. Технологія VarioGuide, якою обладнані сучасні моделі Fendt, дозволяє оператору приділяти менше уваги управлінню машиною. Замість цього, він може зосередитися на роботі навісного обладнання і ретельно стежити за її якістю. За рахунок скорочення перекриттів розумна система запам'ятовує команди оператора і здатна автоматично відтворити їх, що особливо важливо для роботи в темний час доби і в умовах поганої видимості.



Останнє оновлення системи VarioGuide забезпечує клієнтам безперебійну роботу техніки навіть в умовах слабкого сигналу. Механізм, який містить в собі супутниковий приймач (GNSS), і навігаційний контролер тепер розташовані в двох різних модулях. За рахунок цього стала доступною функція автоматичного коректування маршруту. Тепер користувачі можуть бути впевнені в надійності навігації і функціональності моделей Fendt.

Варто відзначити, що інтерфейс програми VarioGuide залишився незмінним. Як і раніше, система управляється за допомогою Varioterminal. Хоча принцип роботи приймачів однаковий, клієнт може вибирати між NovAtel і Trimble. Вартість першого нижче, але точність прийому EGNOS / WAAS можна вдосконалити до RTK, що дозволить оператору налаштувати радіочастоти.

Базова версія приймача Trimble передбачає корекцію сигналу за технологіями EGNOS / WAAS, а також RangePoint ™ RTX, безкоштовної на перший рік використання. Приємний бонус механізму в тому, що, в разі збою отримання коректного сигналу, він зможе керувати технікою в автоматичному режимі ще до 20 хвилин.

Нову версію системи VarioGuide, з інтегрованим в неї приймачем, компанія Fendt пропонує встановити власникам моделей серій 500 Vario - 900 Vario або бажаючим придбати цю техніку. Переваги поновлення очевидні, так як клієнти можуть вибрати приймач відповідно до особистих уподобань і вимог, а також користуватися надійною системою навігації під час експлуатації техніки за будь-яких погодних умов.



Крім удосконаленої системи навігації, компанія Fendt пропонує своїм клієнтам систему "Контролю норми висіву" (VRC). Дана програма дозволяє сільгоспвиробникам знизити втрату врожаю і істотно скоротити витрати на посівну.

Система VRC доступна для всіх моделей техніки Fendt, на яких вже встановлені програми ProfiPlus і VarioGuide. Контроль норми висіву здійснюється на підставі статистичних даних, нанесених на карту врожайності за допомогою спеціального програмного забезпечення. Також враховується інформація навігатора про становище трактора на полі. Система автоматично розраховує потрібну дозу для висадки, що запобігає перевитратам насіння. Таким чином сільгоспвиробники отримують можливість оптимізувати свій бізнес за допомогою всього однієї програми від Fendt.

Познайомитися з новими моделями тракторів ви можете в розділі техніка Fendt.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин