Про компанію

Нові функції системи AgCommand®

Корпорація AGCO, провідний світовий виробник і дистриб'ютор сільськогосподарської техніки, оголошує про модернізацію функцій системи телеметрії AgCommand® і супутнього продукту Fuse® Connected Services. Нові функції дозволять аграріям оптимізувати свої сільськогосподарські підприємства за рахунок більш широкого географічного охоплення, поліпшених функцій підтримки і діагностики.

Розширені можливості віддаленої підтримки AgCommand® дозволять дилерам і клієнтам більш оперативно реагувати на найменші зміни в стані техніки і усувати проблеми в режимі реального часу, що значно зменшить час простою техніки в польових умовах. Оновлення AgCommand® також відкриє 100% географічне охоплення клієнтів з підключеними машинами AGCO через супутникову мережу Iridium®. Вона набагато надійніше, ніж покриття стільникового зв'язку. Так, дані з машин будуть відстежуватись комп’ютерами навіть під час роботи на віддалених ділянках.


Отримані за допомогою AgCommand® дані можуть бути використані для розробки нових ідей і технологій, сприятимуть профессіонлаьному росту операторів, а також допоможуть мінімізувати витрати на експлуатацію спецтехніки.

"Оптимізація роботи ферми клієнтів - наш головний пріоритет", - говорить Ерік Гансотіа, старший віце-президент департаменту технічної підтримки дилерів в AGCO. - "Нові особливості AgCommand® відкриють абсолютно новий рівень підтримки клієнтів. Щоб скористатися можливостями віддаленого управління технікою слід звернутися до офіційного дилера AGCO."


Нові можливості AgCommand® будуть доступні на території України тільки з кінця 2017 року. Для отримання більше детальної інформації про встановлення системи віддаленого моніторингу, вже доступної для вітчизняних сільгосппідприємств, зверніться до офіційного дилера за номером 0 800 300 350. Фахівці компанії «Цеппелін Україна» з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин