Про компанію

Нові рішення Berthoud для українського ринку

Експозиція Berthoud на виставці Agritechnica 2015 складалася з безлічі видів виробляючоїся компанією техніки, серед якої обприскувачі Raptor FC, Tenor, Tracker, Sprinter. Крім класичних рішень, на виставці були презентовані також технологічні новинки і інновації, що дозволяють підвищити рівень продуктивності.

Компанія Цеппелін Україна переслідує спільні цілі з Berthoud щодо просування нових моделей самохідних обприскувачів на українському ринку, котрі сприяють розвитку і успіху клієнтів за рахунок низької вартості володіння і швидкої окупності техніки.


Одним з представлених інноваційних рішень стала нова дизайнерська концепція самохідних обприскувачів, що характеризуються підвищеним рівнем надійності та високою якістю виробництва.

Лінійка нових моделей Raptor складається з 9 модернізованих моделей з різними варіантами розташування штанги: центральне розташування перед кабіною; центральне або фронтальне розташування позаду кабіни. Нові моделі оснащені двигуном Deutz, котрий повністю задовольняє норми екологічних стандартів Tier 3b і володіє потужністю 176-245 к.с. в залежності від комплектації. Окрім цього, нові представники Raptor володіють вдосконаленими гідромоторами з підвищеною продуктивністю і збільшеним об'ємом. Модернізована трансмісія Bosch Rexroth здатна працювати в трьох швидкісних діапазонах: від 0 до 15 км/год, від 0 до 25 км/год або від 0 до 40 км/год. Вищий діапазон призначений для використання при пересуванні дорогами і характеризується швидкістю двигуна 1700-1800 об/хв.

Стандартна комплектація моделей Raptor вже оснащена економічним еко-режимом роботи двигуна, при якому трансмісією автоматично підбирається оптимальне співвідношення швидкості потоку гідромастила і оборотів двигуна в залежності від навантаження.


Модернізованою стала і кабіна: нові моделі оснащено конструкцією ROPS, яка захищає оператора машини в разі перекидання, і підвищеною до найвищої четвертої категорії герметичністю. Варто відзначити, що конструкція ROPS вперше застосована для моделі обприскувача з таким високим кліренсом.

Представники Berthoud відзначають, що ряд удосконалень зроблено спеціально відповідно до локальних потреб українських аграріїв. Прикладом може послужити спеціальна функція змішування препаратів з водою прямо перед їх подачею на штангу, що дозволяє залишкам води і препаратів залишатися роздільними. Дана опція отримала кодову назву «Чистий бак - брудна штанга».

Ще одним локальним рішенням стане обладнання обприскувача Raptor можливістю змінювати значення кліренсу за рахунок гідравліки прямо при роботі в полі. Діапазон значень кліренсу становитиме 1,25-1,8 м. Нові машини з подібною системою будуть доступні в Україні з початку року. Подібне рішення дозволить спростити і прискорити пересування по дорогах, а також підвищувати кліренс при необхідності влітку для підвищення продуктивності і максимально знижувати його навесні для підвищення стійкості. Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, за додатковою інформацією звертайтеся до офіційного дилера Berthoud в Україні - компанії Цеппелін Україна.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Самохідні обприскувачі.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин