Про компанію

Нові сільгоспнавантажувачі MF9000 від Massey Ferguson

До нового сезону компанія Massey Ferguson представляє спеціальну серію навантажувачів для сільгоспробіт MF9000, що відрізняються розширеним функціоналом, новими можливостями і простотою використання.



Метою впровадження оновлень стало підвищення зручності використання техніки і надання ширших можливостей для роботи. Нові функції вже розроблені і впроваджені в лінійці, що складається з 3 моделей: MF9306 Xtra, MF9407 Xtra і MF9407S Xtra.

Моделі з нової серії мають гарний рівень маневреності, що дозволяє використовувати техніку в умовах обмеженого простору, що часто є особливістю при виконанні сільськогосподарських робіт. Завдяки вільному доступу до органів управління забезпечується зручність при технічному обслуговуванні. Окрім цього, характерними особливостями нових моделей є підвищена вантажопідйомність, збільшені висота підйому і дальність вильоту стріли.



Низьке розташування точки кріплення стріли і округла конструкція кабіни гарантують хороший огляд без шкоди для функціональності, просторості і тиші робочого місця оператора.

Нове, вузьке шасі меншої загальної довжини гарантує стійкість і чудову маневреність, коли вони найбільше потрібні, а також надійність, настільки важливу в різних умовах сільськогосподарських робіт. Додатково доступна система амортизації стріли, яка значно підвищує комфорт оператора, наприклад, при буксируванні великого причепа по дорозі.



Модель MF 9305 Xtra є навантажувачем середнього класу, що володіє вантажопідйомністю 3 тонни і висотою підйому 5,8 метрів. За рахунок можливості установки кабіни в двох положеннях забезпечується високий рівень персоніфікації техніки, а габарити середніх розмірів дозволяють легко виконувати роботи, що вимагають високого рівня маневреності при гарній продуктивності.

MF 9306 Xtra володіє збільшеним до 3,4 м вильотом стріли, завдяки чому модель стає зручною для виконання робіт з великою висотою підйому або на далеких відстанях, таких як навантаження тюків, мішків або матеріалів на причепи з високими бортами. Вантажопідйомність машини становить 3 тонни при висоті підйому до 6 метрів.

Для робіт, що вимагають підвищеного рівня потужності, ідеально підійдуть моделі MF 9407 Xtra і MF9407 S, здатні піднімати вантаж вагою 3,5 тонни на висоту до 7 метрів. Варто також відзначити, що завдяки підвищеній подачі палива в гідросистему модель MF9407 S здатна досягати неперевершених рівнів продуктивності.

Кожен з навантажувачів обладнаний 4-циліндровим двигуном (3,4 л) з потужністю 100-122 к.с. і має великий запас крутного моменту, завдяки чому з'являється можливість їх використання при виконанні важких робіт. Модернізована система охолодження двигуна відповідає за високий рівень ефективності в важких умовах. 2-ступенева механічна коробка передач дозволяє пересуватися зі швидкістю до 40 км / год.

На всіх моделях можна вибрати один з трьох режимів рульового управління: класичне управління однією віссю, 4WD управління поворотом 4-ма колесами (слід у слід) і крабовий хід. Завдяки цьому в будь-яких робочих умовах забезпечується оптимальна маневреність.



Вбудована в нові навантажувачі система SHS, завдяки якій проводиться програмування витрати мастила, має зручний інтерфейс і дозволяє налаштовувати витрати мастила гідравлікою в залежності від складності виконуваних робіт. Ще однією опцією є включення еко-режиму для зменшення рівня витрат палива за рахунок зниження оборотів двигуна і споживання мастила в умовах, де це можливо.

Завдяки бічному відкриттю капота забезпечується широкий, відкритий доступ до двигуна, повітряного фільтру, систем охолодження і кондиціонування повітря. Це дозволяє зручно експлуатувати всі основні вузли і забезпечує простоту виконання технічного обслуговування.

За отриманням додаткової інформації щодо нової лінійки телескопічних навантажувачів від Massey Ferguson, а також їх технічного обслуговування, звертайтеся до офіційного дилера компанії Цеппелін Україна.

   
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин