Про компанію

Нові можливості для Центральної України-Полтавський дилерський центр!


ТОВ «Цепелін Україна» відкрило ще один дилерський центр.

Часи в країні сьогодні далеко не найпростіші. Саме тому аграрії, особливо в східних областях нашої країни, як ніколи потребують підтримки і надійних партнерів. Таких як компанія Цеппелін Україна, яке на початку вересня урочисто відкрило новий дистриб'юторський центр в Полтаві. Тут буде проводитися обслуговування і ремонт техніки таких відомих брендів, офіційним дилером яких є компанія Цеппелін Україна як Challenger, Fendt, Massey Fergusson, Gregoire Besson, Berthoud, Bourgault. У команді дилерського центру працюють виключно висококваліфіковані фахівці, які використовують спеціалізоване професійне обладнання. Втім, про все по порядкуфотозвіт детальніше

Все по справі

Саме так слід проводити заходи подібного роду - без зайвої помпи, і з максимальною інформативністю. В ході реєстрації учасників гості «Цеппелін Україна» могли оглянути цілий ряд зразків техніки, яку пропонує компанія, і проконсультуватися у фахівців. Під час урочистого відкриття виступив генеральний директор компанії Цеппелін Україна Хайко Крайзель, керівники ключових підрозділів компанії, а також представники виробників техніки, чиїм офіційним партнером виступає «Цеппелін Україна».



Судячи з реакції гостей, заходу відкриття дилерського центру в Полтавській області аграрії чекали з нетерпінням. Запам'ятався виступ представника Полтавської облдержадміністрації, який жартома дорікнув Хайко Крайзель в тому, що такий дилерський центр слід відкрити набагато раніше. Справедливості заради відзначимо, що відкриття центру в Полтаві - це один із завершальних кроків створення системи повноцінного кваліфікованого обслуговування аграрних господарств на всій території України. Зовсім недавно - 30 липня, аналогічний центр почав роботу в центральній частині нашої країни - в Кіровограді. А всього у «Цеппелін Україна» - понад 20 представництв і філій, які повністю охоплюють всі регіони України.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин