Про компанію

Новий причеп-підбирач Vario Liner від Fendt

На виставці Agritechnica-2015 Fendt представила нові причепи-підбирачі Vario Liner. Компанія обладнала моделі унікальною технологією завантаження Fendt Quattro Fil. Як очікується, незабаром новинки увійдуть у серійне виробництво.

При розробці нової для компанії техніки виробники ставили перед собою мету зробити її максимально ефективною, з високою пропускною здатністю, широким діапазоном варіантів використання, але при цьому енергоекономічною. Так, Fendt у співпраці c Технічним університетом Дрездена і Maschinenfabrik Stolpen розробили дві моделі підбирачів: VarioLiner 2035 (маса 20 т, обсяг 35 куб.м) і VarioLiner 2440 (маса 24 т, обсяг 40 куб.м).

Унікальність причепів-підбирачів у тому, що техніка здатна одночасно косити, подрібнювати, збирати урожай в причеп і рівномірно розподіляти по вантажному простору. Велика вантажопідйомність машин дозволяє їм ефективно працювати протягом довгого періоду часу.

Особливості системи завантаження Quattro Fil:

•    гідравлічна система пуску збирання врожаю;
•    вузька гвинтова ротора (різак з 29 лезами і вузька версія шириною 1,2 м, діаметром 900 мм для послідовного використання ротора);
•    розсувні задні стінки, які запобігають падінню врожаю.


Нові моделі причепів-підбирачів ще не надійшли в роздрібний продаж. Ймовірно, придбати техніку можна буде тільки до збору врожаю в 2017 році.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки ви можете в розділі техніка Fendt.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин