Про компанію

Обладнання та комфорт трактора Fendt 1100 MT

Різноманітне навісне обладнання

Всі трактори Fendt 1100 MT можна оснастити керованою системою задньої навіски після поставки безпосередньо з заводу. Дана конструкція навішування з гідравлічним приводом доступна в третій і четвертій категоріях. Точність транспортування підйомного блоку обумовлена ​​електронним керуванням і робочими інструментами.

Конструкція задньої навіски регулюється електронікою. На гідравлічний клапан надходить сигнал на підйом або опускання навісної системи, а оператор задає інші параметри: швидкість, опускання, висота, глибина тощо. Налаштування електронного керування механізмом навішування виконується за допомогою дисплея TMC в кабіні.

Задня частина трактора оснащена валом відбору потужності (ВВП) зі швидкістю обертання 1000 об/хв. Такі дані вдається отримати при частоті колінчастого вала двигуна 1979 обертів. Задній BВП використовується для приводу заднього робочого простору, що розширює функціонал гусеничного трактора. BВП блокується спеціальним пружинним гальмом у вимкненому режимі.

Fendt 1100 MT

Всі трактори моделі Fendt 1100 MT мають гідравлічну систему з закритим центром. Тиск і витрата палива в даному механізмі підлаштовується безпосередньо під навантаження. Це дозволяє домогтися максимально швидкого і точного управління всіма гідравлічними системами. Окремий насос з регульованою продуктивністю подає до 224 літрів масла на хвилину. Всі споживачі живляться маслом з ємності, яка знаходиться високо в картері коробки передач і заднього моста.

Додатково на гусеничні трактори Fendt 1100 MT може встановлюватися активний маятниковий тяговий брус без системи навішування. Під трактором є два циліндра, суміщених з одним із задніх гідравлічних розподільників. З їх допомогою кожен брус здатний відхилятися в сторони на 28°. Для запобігання передчасному зношенню в систему включені ролики. Тяговий брус може бути закріплений болтами. Коли за допомогою розподільника задається плаваючий режим, брус відхиляється без обмежень у всьому діапазоні, а його пересування демпфуються гідроциліндрами.

Комфортна кабіна оператора з мінімальним рівнем шуму

Кабіна розміщена високо і зміщена в бік задньої частини машини. Внаслідок цього оператору вдається чітко бачити тяговий брус і робочу область в задній частині трактора. За рахунок ретельно продуманої позиції задньої стійки вдається побачити інші робочі пристосування. На замовлення машина може оснащуватися дзеркалами зовнішнього типу з електричним приводом.

Fendt 1100 MT

Завдяки надійній звукоізоляції і сидінню з пневматичною підвіскою вдалося домогтися тихого і м'якого руху, а за допомогою сучасної системи кондиціонування з розширювальним клапаном забезпечується підтримка комфортної температури кабіни. Поглинач шуму робить звук тихіше як для оператора, так і для оточуючих.

Центр управління TMC, який виступає ключовим вузлом системи керування трактором, складається з підлокітника системи TMC, що кріпиться з правої сторони, органів керування і дисплея. TMC дозволяє оперативно і зручно налаштувати всі опції для функціонування машини. На інформаційний дисплей транслюються всі значущі параметри роботи машини. Оператор має можливість відрегулювати будь-які опції трактора за допомогою спеціальних кнопок.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин