Про компанію

Огляд 9000-ї серії пневматичних бункерів Bourgault

Огляд 9000-ї серії пневматичних бункерів Bourgault

Пневматичні бункери серії 9000 можуть бути обладнані 5 повністю роздільними і автономними секціями для підвищеної гнучкості, особливої продуктивності та ергономіки експлуатації.

Зміна норми висіву на ходу

У кожної моделі є 4 індивідуальні секції, кожна з яких встановлена на 3-х тензодатчиках, що автоматично передає дані про актуальні норми внесення матеріалу. Завдяки ефекту тріангуляції застосування трьох тензодатчиків забезпечує максимально правильні результати навіть за умови посіву в нерівній поверхні.

При зміні система відразу ж поінформує оператора при зміну щільності посівного продукту, забивання системи або механічних неполадок.

Машини 9000 серії дають можливість здійснювати якісний посів, запобігаючи ранньому спорожненню бункера або надлишку матеріалу по завершенні маніпуляції. Якщо до кінця ділянки рівень матеріалу буде трохи нижче або вище передбачуваного, оператор з легкістю може змінити норму висіву, гарантуючи ефективне і якісне внесення матеріалу на решту ґрунту.

Зовнішня секція Saddle Tank і платформа

Saddle Tank забезпечує можливість підвищення загального обсягу бункера і спрощує внесення матеріалу, упакованого в мішки. Ємність Saddle Tank становить 1550 літрів. Кришка секції має найоптимальніше розміщення, що дозволяє спростити доступ та забезпечити комфортну експлуатацію.

Щоб мінімізувати час і сили, необхідні для перевантаження, в Saddle Tank передбачені спеціальні платформи, що гарантують безпеку матеріалу.

Оптимальні габарити і розміщення секцій для підвищеної продуктивності

9000 серія пневматичних бункерів складається з п'яти моделей ведучого і веденого типів. Провідна модель L9950 дозволяє засіяти 65 гектарів за одне навантаження бункера. Крім того, загальний обсяг може бути розширений до 1550 літрів за допомогою допоміжної опціональної секції Saddle Tank.

Огляд 9000-ї серії пневматичних бункерів Bourgault
Огляд 9000-ї серії пневматичних бункерів Bourgault
Прямолінійна форма первинних пневматичних ліній

Пневматичні бункери забезпечують підтримку 1, 2, 3-х потокової системи подачі матеріалу.

Запатентована багатосекційна конструкція бункерів забезпечує прекрасну адаптацію до різних умов посіву та вимог господарств. Кожна з п'яти секцій обладнана шнековою системою вимірювання PDM Pro і може бути поєднана з будь-яким пневматичним молотком, що гарантує підвищену гнучкість посіву.

Оперативне і якісна навантаження

В силу постійно зростаючої необхідності у високій продуктивності, пневматичні бункери 9000 серії оснащуються завантажувальними конвеєрами. Підвищена швидкість і легкість навантаження економить час і сили.

Високоефективні конвеєри

Пневмобункер машини 9130 обладнаний конвеєром 31 см в діаметрі зі стрічкою 51 см шириною. Машини 9950 і 9650 обладнані конвеєрами 25 см діаметром з стрічкою 38 см шириною.

Управління конвеєрами проводиться за допомогою ергономічного пульта управління.

Складаний конвеєр L9950 і L9650

Надмірно велика довжина - класичний мінус даних конвеєрів. Щоб виправити дану проблему, Bourgault спроєктувала перші в своєму роді конвеєри складного типу для провідних бункерів L9950 і L9650.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин