Про компанію

Огляд глибокорозпушувача Farmet Digger

Огляд глибокорозпушувача Farmet Digger

Компанія Farmet завжди дотримується принципів та методів експлуатації техніки для максимально ефективного здійснення роботи з обробки ґрунту.

Усвідомлюючи важливість термінів посіву та максимальної експлуатації нестабільної весняної вологості, тобто реального часу, близько 20 років тому було запропоновано систему культивації та посіву за один прохід. Цікаво, що спочатку це була пшениця, ячмінь, ріпак, а згодом буряк та соя.

Нинішні гібриди та сорти характеризуються чудовим потенціалом урожайності, але оскільки за все і завжди доводиться платити, вони потребують прекрасної підготовки не лише посівного ложа, а також інших подальших маніпуляцій високої якості. Потрібно пам'ятати про те, що обробка ґрунту є лише частиною даних маніпуляцій.

Саме на підвищення якості основної обробки ґрунту в задані терміни спрямована робота глибокорозпушувача Digger.

Огляд глибокорозпушувача Farmet Digger
Огляд глибокорозпушувача Farmet Digger

Пристрій може здійснювати глибоке розпушування без змішування різних типів ґрунту на глибину до 50 см. Необхідно також підкреслити наявність вирівнюючих дисків, що прикривають піднятим ґрунтом борозни. Водночас надається рівномірна щільність покриття для ефективного функціонування ущільнюючого котка. Закладення та розкладання залишків разом з тим здійснюється значно краще і швидше за рахунок його вражаючої взаємодії з ґрунтом.

Farmet Digger створений за системою eXtra STEEL line, що забезпечує колосальну зносостійкість рами та інших складових за умови досить незначної маси. Крім відмінного подолання максимальних навантажень на вигин та кручення на найбільш важких і переущільнених зонах і полях Farmet може забезпечити допоміжну корисну опцію, яка дозволяє зберегти дорогоцінний час.

Digger має можливість одночасного внесення мінеральних добрив сухого типу з основною обробкою ґрунту. Це можна робити на глибину до 20 і 38 см за допомогою адаптерів, встановлених на кожній лапі машини.

Бункер ємністю 2000 літрів, який встановлений на міцній та пружній рамі, забезпечує чудову продуктивність та мінімальний час заповнення. Таку конструкцію можна встановити на всі моделі Farmet серії Digger, які були випущені з 2017 року. Відмінне удосконалення із розширенням функціональних можливостей.

Глибокорозпушувач Farmet Digger

Відео з офіційного ютуб-каналу Farmet

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин