Про компанію

Огляд інноваційного прес-підбирача Fendt Rotana

Огляд інноваційного прес-підбирача Fendt Rotana

Fendt Rotana – представник нового покоління прес-підбирачів рулонного типу. Для запобігання передчасного зносу всі машини обладнані ланцюговою зірочкою з вільним ходом і обертанням на 360 градусів. Якщо при пресуванні спонтанно виникне затор, зірочка продовжить обертання, за рахунок чого тюк зменшує свою швидкість руху і м'яко зупиняється. Відповідно, нова опція вільного ходу запобігає ранньому виходу з ладу всіх складових елементів приводу і робочої камери при закупорці.

Нова система приводу Fendt Rotana забезпечує більш тривалий експлуатаційний період та ідеальну передачу зусилля від редуктора на пресувальні вальця. Головний привід тепер реалізується за допомогою двох ланцюгів. Це гарантує більш рівномірний розподіл зусилля і більш надійний захист приводу від поломок.

Як отримати потрібну щільність тюка?

Fendt Rotana припускають нове розміщення пресувальних вальців, а їх діаметр знижений до розміру завантажувального зазору камери. Такий принцип розташування гарантує більш ефективне обертання тюка та дозволяє досягти більш високого ступеня щільності, що призводить до підвищення працездатності машини. Додатково тут встановили датчик, що надійно визначає рівномірність щільності тюка. Коли до закінчення пресування залишається 30 відсотків, індикатор на терміналі дозволяє водієві досягти більш рівномірної конфігурації тюка. Оператор помічає, яким чином йому краще пересуватися.

Підтримка чистоти

З метою попередження скупчення бруду між ланцюгами всі машини Fendt Rotana оснащуються скребками для коткових опор. Гумовий килимок між ротором і сполучною частиною додатково перешкоджає появі завихрення бруду. Початковий елемент за рахунок цього залишається чистим.

Огляд інноваційного прес-підбирача Fendt Rotana
Огляд інноваційного прес-підбирача Fendt Rotana
Принципи керування

Для нового покоління рулонних прес-підбирачів сконструювали і новий дизайн. Спочатку тут була візуально і функціонально завершене облицювання бічних дверних конструкцій. За рахунок можливості відкидання обох бічних панелей оператори Fendt Rotana отримали спрощений доступ до внутрішніх елементів машини.

Огляд переваг:

  • рух ланцюгової зірочки з вільним ходом складає 360 градусів;
  • нова система приводу гарантує більш тривалий експлуатаційний період;
  • підвищена щільність тюків за рахунок зміненого розміщення пресувальних вальців;
  • брудозахисні чистики для коткових опор, гумовий килимок між ротором і сполучною частиною;
  • сучасний датчик щільності тюка;
  • вдосконалена бічна обшивка;
  • управління через шину ISOBUS.

Розумна система подачі машин Rotana гарантує ефективну передачу кожного тюка з камери пресування на обмотувальний стіл. Тюк передається за допомогою рухомого важеля на дещо поглиблений стіл. З метою виключення зміщення тюка при роботі на схилі та забезпечення його ефективної подачі вантажна платформа додатково обладнана рухомими бічними деталями. Крім цього, кут нахилу рухомої камери може бути знижений на 8 градусів, за рахунок чого додатково підвищується рівень стабільності при роботі на схилі та пропускна здатність комбінованого підбирача.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин