Про компанію

Огляд кабіни Fendt VarioCab встановленої в комбайнах Fendt IDEAL

Огляд кабіни Fendt VarioCab встановленої в комбайнах Fendt IDEAL

Кабіна Fendt VisionCab була спеціально розроблена так, щоб ви отримали найкраще місце для роботи та ідеальну видимість навісного обладнання. Для цього вона обладнана лобовим склом площею 5,75 м², яке гарантує панорамну оглядовість на 180°. Практично безшумне функціонування забезпечує приємний робочий процес. Кабіна настільки вільна, що навіть дуже високі люди будуть відчувати себе на робочому місці комфортно.

Зручне крісло

Fendt IDEAL на вибір пропонує один з двох варіантів крісел: традиційна версія з оббивкою з тканини або шкіряне крісло преміум сегменту з активною вентиляцією. В якості корисної додаткової опції можна встановити шкіряне крісло інструктора. Під ним мається холодильник на 28,5 літрів. У разі відкидання спинки крісла відкривається доступ до двох практичних тримачів для пляшок і відсіку для зберігання паперів.

Все повністю під контролем

Легке та інтуїтивно зрозуміле управління Fendt IDEAL в повній мірі відповідає схемі управління на машинах Fendt Vario: всі органи управління знаходяться на підлокітнику. Він включає в себе ергономічний джойстик і мембранні кнопки, перекидні перемикачі, які керують опціями обладнання. Для базових налаштувань комбайна встановлюється компактний цифровий монітор. Varioterminal 10.4" оперативно змінює налаштування простим натисканням кнопок на сенсорному моніторі або клавіатурі. З метою здійснення розширеного регулювання опціями комбайна за допомогою IDEALharvest™ буде цілком достатньо встановити iPad в зносостійкий та надійний кронштейн, після чого запустити додаток.

Легкий та приємний збір врожаю

Разом з IDEALharvest машини Fendt IDEAL диктують нові стандарти в області автоматизації налаштувань техніки. Fendt IDEAL є революційною технологією, яка повністю автоматизує важку роботу вашого комбайна Fendt. Акустичні датчики MAD надають всі необхідні відомості, які потрібні для автоматичного налаштування заздалегідь обраної вами тактики збирання врожаю та досягнення найкращих результатів обмолоту.

Огляд кабіни Fendt VarioCab встановленої в комбайнах Fendt IDEAL
Огляд кабіни Fendt VarioCab встановленої в комбайнах Fendt IDEAL

Оператор має можливість легко та оперативно вибирати з трьох основних тактик врожаю: мінімізація числа битого зерна, мінімізація втрат зерна або оптимізація чистоти зерна. Також за допомогою повзунка вдається встановити пріоритет пропускної здатності. Частота обертання ротора та вентилятора Fendt IDEAL, отвори верхніх і нижніх решіт, швидкість ходу машини регулярно підлаштовуються та змінюються згідно із підібраною тактикою.

IDEALharvest також уособлює потік культури через машину в режимі онлайн, тому ви можете використовувати ці дані для оцінки актуального розподілу врожаю в комбайні. На підставі даних, отриманих з встановлених датчиків на моніторі в режимі онлайн, транслюються обсяги переміщення зерна по комбайну та його втрати. За допомогою камери Grain Quality Cam вдається оптимізувати якість продукту.

Легка взаємодія з документами

Fendt VarioDoc і VarioDoc Pro дозволяє всю роботу зберігати в електронній версії всього в кілька кліків в Varioterminal і передати її вашій базі даних безпосередньо з польових робіт. VarioDoc встановлюється на кожну машину Fendt IDEAL. Опційний VarioDoc Pro пропонує розширений список опцій, в тому числі й бездротова передача даних.

Карти врожайності в необхідний момент

Картування врожаю в теперішньому часі відображає в кожній точці поля поточну інформацію на терміналі в ході маніпуляцій. Крім того, ви легко зможете відобразити на моніторі рівень врожайності поля в області розміщення обладнання. Технологія функціонує тільки за допомогою GPS і датчиків вологості, які знаходяться на елеваторі рослинної маси.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин