Про компанію

Огляд кабіни гусеничного трактора Fendt 900 Vario MT

Огляд кабіни гусеничного трактора Fendt 900 Vario MT

Унікальна концепція управління – чудова особливість всіх тракторів Fendt, що дозволяє миттєво звикнути до розміщення всіх органів управління. Зміни в регулювання вносяться з особливою легкістю та швидкістю, а управління робочим обладнанням створено надійним і максимально безпечним.

Кардинально новий рівень ергономіки

Для моделі Fendt 900 Vario MT передбачена кабіна з двохточковим підвісним пристроєм, що забезпечує захист оператора від дефектів покриття. Вібраційні коливання, спровоковані рухом, нівелюються зносостійкими циліндричними гвинтовими пружинами з інтегрованими амортизаторами в задній частині кабіни і двома ризино-металевими блоками в її фронтальній частині. Хід підвіски ззаду кабіни становить 98 мм. За рахунок точного налаштування демпфуючих складових оператор працює в ідеальному комфорті на підвищених швидкостях весь робочий час.

Комфортна обстановка в кабіні

З місця оператора в кабіні Fendt відкривається приголомшливий огляд в усі сторони. Ключове значення при цьому мають низькі бічні лінії, вузькі стійки та грамотно розміщена вихлопна труба. Кабіна оброблена сучасними матеріалами першокласної якості, завдяки чому вдалося створити комфортну та світлу робочу обстановку. Крім цього, в кабіні застосовується сертифікована система для захисту при перекиданні ROPS.

Огляд кабіни гусеничного трактора Fendt 900 Vario MT
Огляд кабіни гусеничного трактора Fendt 900 Vario MT
Сучасний інтер'єр

Для комфортної роботи протягом довгих змін кабіна обладнана великою кількістю відсіків і роз'ємів для зарядки смартфонів і гаджетів. Крісло оператора спроектовано в трьох варіаціях. Шкіряна оббивка забезпечує легке очищення. З метою захисту оператора від занадто яскравого сонячного світла є захисні штори.

Показова філософія управління

Кабіна Fendt 900 Vario MT являє собою ідеальне місце для продуктивної роботи. Доступ до всіх опцій, які потрібно виконувати протягом всієї робочої зміни, здійснюється через універсальний підлокітник, який регулюється по висоті та позиції. На екран Varioterminal відображаються всі основні налаштування, дані системи автоводіння та робочого обладнання. Це дозволяє завжди тримати в курсі оператора про стан техніки.

Все на своєму місці

Управління всіма ключовими опціями трактора здійснюється за допомогою одного універсального джойстика. Крім швидкості та напрямку руху доступне регулювання ступеня прискорення. За допомогою двох кнопок можна вибрати між двома різними режимами роботи круїз-контролю або активувати занесену в пам'ять частоту обертання колінчастого вала двигуна. Кнопки Go і End використовуються в цілях активації системи управління на розворотній смузі Variotronic. За рахунок цього оператору вдається повною мірою контролювати навіть складну техніку. Йому також значно простіше управляти трактором на розворотній смузі.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин