Про компанію

Огляд кабіни трактора Fendt 200 Vario

Огляд кабіни трактора Fendt 200 Vario

Зручний малогабаритний трактор Fendt 200 Vario – ідеальна пропозиція в своєму роді. Спробуйте технологію Fendt Vario в рамках підвищеної потужності від 77 до 111 літрів в секунду.

Надійна робота і максимальну зручність при переміщенні

Місце оператора Fendt 200 Vario спеціально створено для моделей такого рівня і гарантує вражаючий рівень комфорту в процесі експлуатації. У неї збільшилася площа для ніг і став більше огляд. Всі робочі елементи і опції управління вбудовані в центральну систему органів управління, які знаходяться в правій частині. Кермо з регулюванням висоти і кута нахилу дає можливість вибрати найбільш зручну позицію для роботи.

Прекрасна робоча атмосфера

Потужна опалювальна та вентиляційна система з встановленим ручним або автоматичним клімат контролем створює ідеальні умови для роботи. Спеціальний обігрівач кабіни і підігрів, який встановлюють за додатковим замовленням, забезпечують тепло ніг в холодний період. Система кондиціювання повітря, яка встановлена у верхній частині кабіни, дозволяє домогтися холодної температури в жаркі дні.

Ергономічність робочого простору

Кабіна трактора Fendt 200 Vario розміщена на невеликій висоті й відрізняється рівною підлогою, що забезпечує комфортний вхід і вихід. Тунель КПП відсутня, залишаючи величезну площу для ніг. Ергономічне крісло з пневматичним підвісним пристроєм дозволить відчути себе прекрасно навіть після тривалого трудового дня. Опційний підвісний пристрій кабіни з гумовими конічними підшипниками в передній частині та амортизуючою циліндричною системою в задній гарантує високий рівень комфорту при управлінні.

Безшумна експлуатація

Конічні опорні підшипники, які відокремлюють кузов від кабіни і опційна механічна підвіска кабіни виключають передачу вібрації та шуму в кабіні. Рівень шуму також зменшений завдяки приголомшливій ізоляції кабіни і двигуна.

Variostick

Всі основні опції, які пропонує Fendt 200 Vario, управляються за допомогою однієї руки без потреби заміни позиції тіла. Дана система включає в себе на три важеля менше, ніж трансмісія з простим перемиканням передач.

Джойстик гарантує керування трактором в повній відповідності з виконуваними завданнями. Він ергономічно розташований на правій частині консолі. За допомогою джойстика Variostick можна м'яко і безперебійно прискорювати машину з 0,02 до 40 км/год.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин