Про компанію

Огляд кабіни трактора Fendt 900 Vario (2020) – підвищена безпека

Огляд кабіни трактора Fendt 900 Vario (2020) – підвищена безпека
Ще більша безпека

Система унікальних ключів надійно захищає трактор і його вміст від крадіжок, камери на капоті і телескопічні дзеркала гарантують ще більшу безпеку при щоденній роботі в полі і під час пересування по дорогам.

Відмінний огляд

Ширококутові і регульовані електрично дзеркала забезпечать повноцінну панорамну оглядовість. Дзеркала висувного типу забезпечують можливість адаптації до обладнання будь-якої ширини. Регулювання проводиться за допомогою Varioterminal безпосередньо з ергономічної кабіни.

Неперевершений комфорт – кабіна Fendt Life Cab

Простора кабіна Life Cab на моделях Fendt 900 Vario (2020) забезпечує максимальний комфорт. Починаючи з пневматичної 3-точкової підвіски, а також крісла з кондиціонером і численними відділами для зберігання до мультимедійного пакету з акустичною системою 4.1 – в цих кабінах все продумано до найдрібніших деталей.

Камера на капоті

Встановлена фронтальна камера забезпечує оператору огляд навісного обладнання в передній частині. Картинка транслюється на Varioterminal. З цією опцією навішування і зняття баласту стали в рази простіші. Камера дає можливість своєчасно виявити об'єкти перед трактором і уникнути нещасних випадків.

Fendt Stability Control

Покращена безпека і високий рівень комфорту управління при поворотах: система автоматично знижує бічний нахил при швидкості пересування понад 20 км/год, активно усуваючи будь-яке розгойдування на поворотах. З метою досягнення рухливості техніки в полі система активує цю опцію виключно при гальмуванні на швидкості більше 15 км/год.

Огляд кабіни трактора Fendt 900 Vario (2020) – підвищена безпека
Огляд кабіни трактора Fendt 900 Vario (2020) – підвищена безпека
Захисна система блокування

Найкращим захистом від крадіжки і незаконного зливу пального є система унікальних ключів, кожен з яких присвоюється тільки одній одиниці техніки. Тільки скориставшись цим ключем, ви зможете відкрити капот трактора Fendt 900 Vario (2020), дверцята кабіни, замок запалювання і паливний бак.

Дзеркала Comfort з електричним регулюванням

Ширококутні дзеркала заднього виду з електричним регулюванням можна з легкістю налаштувати через термінал. Кронштейни дзеркал легко висуваються і втягуються. Сліпих зон при правильному налаштуванні дзеркал не буде. Навіть при використанні габаритних машин в умовах обмеженого простору оператор завжди буде забезпечений відмінною оглядовістю.

Система Fendt Assist

Додаткові системи, такі як Fendt Stability Control, механізм ручного гальма і блокування керма забезпечують безпеку на дорозі і в полі.

Fendt Stability Control стабілізує трактор на дорозі при швидкості понад 20 км/год. Електропневматичне ручне гальмо задіюється автоматично при виході з кабіни або вимкненні двигуна. Крім цього, додатковий механізм ручного гальма вимикає його в автоматичному режимі, коли ви рушаєте з місця.

Блокування поворотної осі причепа зменшує ймовірність розгойдування причепа в процесі руху на великих швидкостях з незаблокованими мостами.

Мультимедійний пакет з бездоганною якістю звуку

4 високоякісних динаміка і сабвуфер гарантують відмінну якість звучання в кабіні. Насолоджуйтесь музикою з мобільного пристрою, приєднавши його за допомогою USB, AUX-IN або Bluetooth. FM / AM / DAB + / HD і 2 антени з пошуком каналів забезпечують відмінний прийом сигналу. Здійснюйте дзвінки з Fendt 900 Vario за допомогою набору гарнітури (8 мікрофонів, вбудованих в дах).

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин