Про компанію

Огляд ключових особливостей дискового лущильника Farmet Diskomat

Огляд ключових особливостей дискового лущильника Farmet Diskomat

Дворядна дискова конструкція лущильників Farmet Diskomat зі значним кутом атаки забезпечує бездоганне дроблення з ретельним змішуванням рослинного продукту повністю по всій площі на глибину 6-18 см. Маса також прекрасно розподіляється по всій поверхні обробки. За кожним дисковим рядком дефлектори збільшують ефект подрібнення грудок і закладення рослинного продукту.

Область дроблення та ущільнення ґрунту

Грамотне ущільнення ґрунту гарантує надійну інфільтрацію води і збереження вологості в землі.

Diskomat включає в себе величезний спектр експлуатації в самих різних технологічних рішеннях обробки ґрунту. Вона застосовується як в разі виконання лущення стандартного типу після оборки врожаю сільськогосподарських рослин на різній глибині до 18 см, також і для подальшої елементарної обробки ґрунту.

Істотним плюсом цієї концепції є вирівнювання. Її дуже зручно застосовувати і для подальшої обробки ґрунту, яка передбачає акцент на вирівнюванні земельної зони та якості обробки ґрунту.

Мінімальні габарити, максимальна компактність

Дискова борона Diskomat – не йде в порівняння ні з чим, як в плані загальної концепції пристрою та дизайну, так і в рішеннях окремих технічних складових, а також експлуатації спеціальних матеріалів і технологічних рішень. Це гарантує машині компактність (насамперед для переміщення на дорогах), мінімальну масу та рівномірний розподіл на робочі інструменти і низькі витрати на ТО. Пристрій дискової борони відповідає всім стандартам безпеки для переміщення по наземним комунікаціям.

Огляд ключових особливостей дискового лущильника Farmet Diskomat
Огляд ключових особливостей дискового лущильника Farmet Diskomat
Мінімальні витрати на ТО

Величезна увага спрямована на дизайн і зручність дискової борони Diskomat. Всі регулювальні частини знаходяться в хорошому доступі для обслуговування і відповідають найсуворішим нормам безпеки. Пристрій має мінімальні витрати на ТО. У порівнянні з конкурентними аналогами істотно знижено кількість мастильних місць і час обробки. Велика частина вузлів не вимагають обслуговування на весь експлуатаційний період обладнання.

Переваги конструкції

Диски 620 мм, розташовані в два ряди, підрізають ґрунт. Робоча глибина становить 5-18 см. За кожним дисковим рядом є дефлектор, який вирівнює і подрібнює грудки, що вилітають.

За допомогою заднього котка подрібнюються грудки та ущільняється ґрунт.

Леговані продукти спільно з системою eXtra steel line є гарантом тривалого експлуатаційного періоду техніки Farmet.

У головних вузлах застосовуються леговані зносостійкі продукти для максимально тривалого експлуатаційного періоду.

Кожен диск оснащений надійним пружинним захистом, що не потребує обслуговування. Разом з тим забезпечений захист всіх робочих складових і високий ступінь прохідності рослинних продуктів.

Легке обслуговування

За рахунок мінімального числа місць регулювання і змащення, обслуговування, регулювання та управління є вкрай простими процедурами, які під силу абсолютно кожному.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин