Про компанію

Огляд ключових особливостей унікального посівного комплексу Bourgault FMS

Огляд ключових особливостей унікального посівного комплексу Bourgault FMS

Унікальний пристрій посівних комплексів лінійки Bourgault FMS уособлює поєднання зносостійкого пневматичного бункера для насіння та добрив, а також рами з автономною паралелограмною конструкцією важелів дискових або анкерних сошників.

Пневматичний бункер

Дотримуючись традиції Bourgault, бункер посівних комплексів розроблений з урахуванням найвищих світових норм і включає в себе модернізований механізм вимірювання насіння і добрив PDM Pro, а також багатосекційні пристрій KNEX з ймовірністю поєднання секцій бункера виходячи з умов посіву та потреб господарств.

Пневматичний бункер 4800 і 7200 літрів об'ємом має великі по діаметру колеса, що дозволяє досягти ідеальної прохідності на пухкому та надмірно вологому ґрунті.

Дискові або анкерні сошники

Сошники всіх варіацій, як дворядні дискові, так і трьохрядні анкерні складаються з паралелограмного пристрою важелів, завдяки чому вдається зберегти рівномірність глибини загортання насіння. Так, дискові і анкерні сошники функціонують автономно від міцної рами.

Фронтальна частина приладів оснащена міцним зчіпним механізмом, який рівномірно передає тягове навантаження на машину.

Агрегати з 8-метровою робочою шириною можуть опційно оснащуватися допоміжними колесами на крилах рами. Це формує 3-секційний пристрій для більш ефективного копіювання контуру ґрунту.

Краще сполучення точності, зносостійкості і продуктивності в одному пристрої

Посівний комплекс Bourgault FMS дозволяє домогтися унікального балансу між високою продуктивністю, технологічністю і легкістю експлуатації. Посівний комплекс лінійки FMS розроблений як цілісна посівна одиниця з інтегрованим бункером і входить в категорію середніх сівалок, які гармонійно вписалися між широкозахватними та невеликими по ширині агрегатами.

Огляд ключових особливостей унікального посівного комплексу Bourgault FMS
Огляд ключових особливостей унікального посівного комплексу Bourgault FMS
Завжди в русі

Ширина всіх специфікацій FMS дорівнює всього трьом метрам. Це відповідає великій кількості світових обмежень при пересуванні дорогами загального користування. Крім того, розташування пневматичного бункера на рамі посівного агрегату надає йому максимальну маневреність, а робочий процес робить оперативним і безпечним.

Bulk Boom – стріла для підйому мішків

Відповідає за навантаження мішків з насінням та добривами Стріла для прямого навантаження в пневматичний бункер може піднімати вантаж до 1000 кг, що виключає потребу застосування навантажувача. Тому з метою завантаження сівалки з насінням і добривами значно полегшується доставка в мішках Біг-Бег одночасно двох-трьох типів матеріалу однією машиною.

Посівні комплекси лінійки FMS з дисковими сошниками гарантують рівномірний та точний розподіл продукту за умови збереження цілісності посівного ложа. До такого результату вдалося прийти завдяки поєднанню тонкого та разом з тим міцного диска й оригінального низькопрофільного скребка LDx, який забезпечує пряму та точну траєкторію подачі продукту максимально низько до ріжучої ділянки.

Паралелограмний пристрій важелів

Унікальний пристрій важелів гарантує збереження незмінного кута скребка до контуру поля. Завдяки цьому також вдається зберегти постійний кут атаки, що забезпечує оптимальне розташування продукту. При копіюванні нерівностей кожен важіль сошника може зміщуватися на 230 і 180 мм від своєї початкової позиції. Вертикальна амплітуда переміщення дорівнює 410 мм.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин