Про компанію

Огляд компонентів комбайна Fendt Ideal

Комбайни Fendt IDEAL оснащені простою і в той же час унікальною технологією IDEALbalanceTM, яка гарантує - в бункер нічого не потрапить, окрім чистого продукту. Головним органом даної системи виступає подвійна скатна зернова дошка. Фронтальна дошка збирає обмолочений елементами ротора продукт в передній частині і направляє його до передньої зони грохоту. Задня скатна дошка збирає матеріал, який відкинутий матеріал за допомогою роторних пальців і направляє його назад до агрегату. Завдяки такому рішенню вдається повною мірою використовувати площу грохоту і якісно очистити рослинну масу.

Передня скатна дошка характеризується увігнутою конфігурацією для направлення рослинного продукту в центр дошки. Задня скатна дошка відрізняється опуклою формою і переносить продукт у зовнішню частину.

Система очистки cyclone

Потрійний вентилятор

Надпотужний вентилятор очисної системи cyclone складається з 3-х блоків з відкритими бічними частинами, що забезпечують максимальний потік повітря. Швидкість обертання вентилятора фіксується гідравлічно в діапазоні між 250 і 1400 об/хв, що гарантує оперативне та якісне регулювання швидкості. Потужний повітряний потік ділиться відразу ж на стадії першого падіння культури до очисної системи. Це створює регулярний повітряний потік по всій поверхні гратчастої системи та гарантує кращі результати роботи.

Окремий домолот

Спеціально розроблена система повороту для досягнення максимальної ефективності й найбільш якісного обмолоту. Рослинний матеріал обробляється за допомогою шнека і потрапляє на скатну дошку. Завдяки цьому вдається запобігти будь-якому зменшенню потужності обмолоту в блоці обробки. Обмолот здійснюється між шнеком і взаємозамінними кришками, які представлені в двох варіантах: рифлена та рівна, в залежності від вимог до обмолоту.

Збереження врожаю завдяки нахилу 15 %

Фронтальна скатна дошка характеризується увігнутою конфігурацією, яка дозволяє збирати продукт ближче до центру. Задня дошка представлена ​​випуклою конфігурацією для того, щоб зібраний матеріал потрапляв на її кінці. Таке рішення дає можливість грамотного розподілу рослинності в незалежності від умов. Кут нахилу 15% дозволяє уникнути близько 60% втрат завдяки простій і продуктивній конструкції.


Ідеальне очищення

Довгі скатні дошки з 6 окремими секторами і високими роздільниками, а також довгі решітні конструкції забезпечують виняткову якість очищення у Fendt IDEAL. Велика частина соломи і полови відділяється від зерна вже на стадії першого падіння. У процесі другого етапу падіння продукту здійснюється подальше відділення і очищення. Потужним повітряним потоком забезпечуються ідеальні результати очищення. Найдовші решета з розділовими бортами дозволяють домогтися бездоганної чистоти продукту. З метою забезпечення найкращих результатів при будь-яких умовах ширина відкриття легко регулюється, не виходячи з кабіни.

STREAMER 210

Величезна швидкість розвантаження

Fendt IDEAL можуть бути оснащені однією з двох версій бункерів, а саме 210 і 140. Величезний обсяг і швидкість роботи гарантують високий рівень продуктивності. Рідкісні і короткі зупинки для розвантаження в найближчому майбутньому перетворяться в ще більшу кількість зібраного за один день матеріалу. До такої бездоганної швидкості вдалося прийти завдяки діаметру розвантажувального шнека. Великий діаметр і кілька витків дозволяють здійснювати роботу під час руху на невеликих швидкостях. Бункер повністю спустошується за 81 секунду в щадному режимі з невеликими енерговитратами.

Гідравлічно регульована швидкість розвантаження

Гідравлічні налаштування швидкості розвантаження безпосередньо з кабіни служать стандартною опцією на всіх агрегатах FendIDEAL. Це дозволяє управляти кришками з підлокітника сидіння за допомогою натискання всього лише однієї кнопки. Навіть якщо бункер наповнений, ви можете вибрати певне положення кришок.


Високоефективний елеватор

Гарантує пропускну здатність на рівні 200 тонн на годину. За рахунок діаметра кожуха 239 мм вдається залишити достатньо місця для забезпечення найбільш високої пропускної здатності при взаємодії з усіма різновидами матеріалу.

Якісне переміщення

Fendt IDEAL дає можливість вибору між версіями з дистанцією пересування: 7.6, 9.15 або 10.6 м. В кінці шнекового каналу є кришка, яка дозволяє запобігти витраті продукту в результаті розсипання в разі зупинки процесу пересування. З метою забезпечення ефективного пересування при роботі зі злаковими культурами був створений спеціально додатковий комплект.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин