Про компанію

Огляд конструкційних особливостей Farmet Kompaktomat K 1570 MAX

Огляд конструкційних особливостей Farmet Kompaktomat K 1570 MAX

Комбінатори Kompaktomat – це техніка, яка використовується для передпосівної обробки поля після оранки та інших маніпуляцій. За один раз ґрунт ідеально обробляється для посіву без потреби подальшої обробки.

Ширина роботи до 15,7 м

Широкозахватний пристрій Kompaktomat надається з можливою шириною захвату 12,5 метрів і 15,7 метрів, які використовуються для господарств з тракторами, чия потужність складає до 600 к.с.

Бездоганне вирівнювання ґрунту і ретельне роздроблення грудок

Передпосівна техніка забезпечує прекрасне вирівнювання поверхні, роздроблення грудок і формування ефективного посівного ложа. Ґрунт стане ідеально рівним також і за рахунок задньої волокуші, що забезпечує розподіл великих нерівностей.

За один прохід досягає ідеальної підготовки посівного ложе

Висока робоча швидкість і величезна ширина захвату пристроєм Kompaktomat забезпечує бездоганну продуктивність. Значним при цьому є те, що за рахунок продуманого пристрою і невеликої маси Kompaktomat зможе виконати підготовку посівного ложе всього за один раз. Ґрунт піддається обробці не тільки зверху, а й по всьому профілю.

За один раз Kompaktomat виконує кілька робочих маніпуляцій, які дозволяють вирівняти ґрунт і якісно його ущільнити. В землі поновлюється капілярність і в необхідній глибині формується посівне ложе. Грудки м'яко роздроблені. З метою формування бездоганно рівного покриття Kompaktomat має три волокуші. Фронтальна волокуша розташована перед фронтальним котком і дозволяє згладжувати і розподіляти досить великі вади.

Огляд конструкційних особливостей Farmet Kompaktomat K 1570 MAX
Огляд конструкційних особливостей Farmet Kompaktomat K 1570 MAX
Легке обслуговування

На вимогу замовника Kompaktomat може бути обладнаний гідравлічним регулюванням глибини робочих органів і гідравлічним регулюванням фронтальної волокуші.

Мінімум вкладень на обслуговування

Частини управління передпосівного комбінатора створені з урахуванням підвищеного ступеня безпеки співробітників. Легкий і сучасний дизайн не вимагає великих фінансових вкладень на обслуговування.

Перевезення по дорогах не є складністю

Всі версії для транспортування складаються таким чином, щоб їх максимальна транспортна ширина і висота становили три і чотири метри. Процес складання гідравлічний і здійснюється технікою автоматично.

Чудова продуктивність і якість роботи
  • Сім маніпуляцій, які проробляються за один прохід
  • Відмінна швидкість роботи до 14 км/год
  • Ідеальне ущільнення і відновлення капілярності гарантує якість схожості
  • Точне регулювання глибини робочих пристосувань гарантує ідеальну підготовку посівного ложе
  • Автозахист робочих елементів дозволяє домогтися безперебійного функціонування
  • Прекрасний результат вирівнювання полів
Потужний пристрій

Леговані зносостійкі матеріали спільно з системою eXtra STEELline є гарантом тривалого експлуатаційного періоду техніки в найбільш складних умовах експлуатації.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин