Про компанію

Огляд культиватора-фінішера KUHN Krause Landsman

Огляд культиватора-фінішера KUHN Krause Landsman

Культиватор-фінішер KUHN Krause Landsman 6205 гарантує першокласну якість обробки частинок, змішування ґрунту, кондиціювання та вирівнювання за один прохід.

Роздроблення частинок

Унікальні у своєму роді леза Excalibur VT з 32-ма зубчастими канавками для забезпечення м'якого потоку продукту через машину. Батарея, яка нахилена на 8 градусів відносно задньої частини машини, зводить до мінімуму бічне пересування ґрунту з метою покращення вирівнюючого ефекту стійок.

Змішування

Стійки культиватора забезпечують максимальну ефективність перемішування, усувають бур'яни та забезпечують оптимальне ущільнення ґрунту. Landsman пропонує вибір між семидюймовою відстанню між стійками з метою забезпечення мінімального розміру грудок і посиленої обробки компонентів і дев'ятидюймовим зазором для підвищеної обробки залишкових частинок.

Вирівнювання ґрунту

Зубчасті борони гарантують вражаюче розбиття комів та додаткове вирівнювання. Підберіть технологію борони, яка найбільше підходить під ваші прийоми обробки.

Удосконалення посівної подушки

Унікальний прикочувальний коток знаходиться в доступі для трирядних зубних борін 24/7. Він здійснює завершальну розбивку грудок і ущільнення ґрунту з ймовірністю вибору спектра постійного тиску.

Огляд культиватора-фінішера KUHN Krause Landsman
Огляд культиватора-фінішера KUHN Krause Landsman
Менеджмент пожнивних частинок

Менеджмент пожнивних частинок виступає критично важливим чинником створення здорового та ефективного ґрунтового середовища. Роздроблені частинки, необхідним чином змішані з ґрунтом, зводять до мінімуму процес ущільнення ґрунту і виділяють живильні компоненти, що накопичилися, сприяючи просоченню вологості. Покрив з пожнивних частинок призводить до ерозії ґрунту внаслідок серйозних опадів та вітрового впливу.

Батареї, розташовані на Landsman у передній частині, надають початок процесу управління частинок. Кут нахилу 8 градусів та леза Excalibur VT спільно мінімізують бічне пересування ґрунту. Унікальні леза з 32 зубами рівномірно подрібнюють частинки і приступають до процедури вирівнювання. Зазор між лезами 9-1/8 дюйма забезпечує до 24% більше ріжучого зусилля, ніж техніка конкурентів з мінімальним зазором між лезами. Гідравлічна система управління батареєю, що надає можливість регулювання на ходу, є традиційним рішенням.

Підвищена продуктивність експлуатації з рослинними частинками

Стійки культиватора Landsman гарантують підвищений рівень ефективності змішування, видаляють бур'яни та гарантують ідеальне ущільнення ґрунту. Надано дві функції відстаней. Для мінімальних розмірів грудок і середнього покриву часток рекомендується вибирати відстань 7 дюймів. Дев'ятидюймова відстань дає можливість вирішити питання вищого вмісту частинок. KUHN Krause пропонує кілька варіантів версій стійок, щоб задовольнити ваші конкретні вимоги.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин