Про компанію

Огляд модельного ряду бункерів Bourgault серії 6000

Огляд модельного ряду бункерів Bourgault серії 6000

Пневматичні бункери Bourgault лінійки 6000 характеризуються гнучкістю експлуатації, легкістю і точністю системи дозування матеріалу, та іншими особливостями конструкції, які значно спрощують робочий процес і збільшують продуктивність.

Пневматичні бункери лінійки 6000 «ведучого» виду забезпечують такий самий рівень надійності, зносостійкості і гнучкості у використанні, що і «ведені» бункери. Модернізований дизайн і баланс дають всього лише 3900 кг навантаження на причіпний механізм за допомогою завантаження провідних моделей 6450 і 6550.

Задня причіпна конструкція використовується для агрегатування з посівними пристроями широкого захоплення. Всі моделі лінійки 6000 можуть мати провідну конфігурацію.

Модель 6280 - це бункер з меншим обсягом і функціоналом габаритних бункерів. Краще рішення для невеликого обсягу робіт. Принцип розподілу матеріалу Bourgault категорії А забезпечує рівномірність, точність і акуратність. Така система передбачає наявність таких складових: вентилятори, вимірювальний шнек PDM Pro, первинні пневмолінії прямолінійної форми, пневмокомплект.

Привід пристрою дозування і передачі гарантує точні і постійні норми посівів. Функції коліс дають можливість підбору коліс, що забезпечують надійну маневреність і мінімальне ущільнення ґрунту. Технологія CRA гарантує регулювання норм посіву на ходу безпосередньо з кабіни. Традиційний монітор моделі 591 забезпечує контроль робочих параметрів до 4-х секцій бункера.

Моделі 6350 і 6450 - багатофункціональні трисекційні бункери з опціями, що дозволяють виконати набагато більший обсяг робіт в максимально стислі терміни. Модель 6350 оснащений традиційним завантажувальним / розвантажувальним двадцятисантиметровим шнеком.

Провідною незалежною системою відеостеження від Bourgault забезпечується спостереження в кожній окремій секції пристрою, а також позаду бункера. Bourgault - це перший бренд, який запропонував гідравлічний пристрій підйому матеріалу, який гарантує надійність і ергономічність. Модель бункера 6450 може бути оснащений традиційним завантажувальним / розвантажувальним шнеком або завантажувальним-розвантажувальним шнеком типу Deluxe. Робоче освітлення розміщено в потрібних місцях для збільшення продуктивності і безпеки робочого процесу в темний час доби.

Модель 6550ST являє собою великий, обсягом 19 380 л, бункер. Привід системи дозування та передачі даної моделі гарантує точні і постійні норми висіву. Модель 6550ST має безліч функцій коліс, які забезпечують мінімальний тиск на ґрунт, навіть в разі повного завантаження. Розподільна система Bourgault категорії А включає в себе три головних складових: дозатор PDM Plus, систему подачі матеріалу Straight-Thru і пневматичний комплект подачі сімен Bourgault.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин