Про компанію

Огляд модельного ряду зернових сіялок від Bourgault

Огляд модельного ряду зернових сіялок від Bourgault

Boulgault 3320

Сучасна агропромисловість передбачає використання різноманітного посівного обладнання. Досвід різних компаній показує, що найкращих результатів вдається досягти тим, хто використовує високотехнологічні рішення, що дозволяють домогтися максимальної продуктивності. Для цього найкраще підходить анкерна сіялка Boulgault 3320.

Модель 3320 використовується там, де потрібно посівне обладнання з незалежним копіюванням рельєфу ґрунту на кожному сошнику. Дана техніка може використовуватися при будь-яких польових умовах. Механізм посівного комплексу 33209 QDA крім копіювання контуру поля кожним сошником дозволяє швидко регулювати глибину посіву відразу по всім сошникам.

Так само, як і вся продукція Boulgault, анкерна сівалка відрізняється чудовою міцністю конструкції, що позитивно впливає на довговічность. Зернова сівалка даної лінійки характеризується підвищеною прохідністю, що дає можливість її експлуатації на специфічному рельєфі. Це забезпечує конструкція центральної секції рами, оснащена колесами з балансуючою віссю, які самопозиціонується, а також має оптимальний розмір коліс на поворотному тандемі і секціях крил. Перенесення маси від центральної секції на внутрішні крила задається гідравлічною системою, зовнішні крила оснащені спеціальними баластами.

Bourgault 3720

Модель посівного комплексу Bourgault 3720 розроблена для отримання максимального результату, що досягається при поєднанні високої якості і високого рівня ефективності. Великі габарити конструкції спільно з колесами великого діаметру дозволяють запобігти застряганню та іншим проблемам при взаємодії на вологих зонах.

Огляд модельного ряду зернових сіялок від Bourgault
Огляд модельного ряду зернових сіялок від Bourgault

Модель 3720 гарантує стабільність в глибині загортання насіння і повне копіювання рельєфу. Це робить обладнання універсальним і практичним для експлуатації, незалежно від умов. За рахунок ширини, яка варіюється в рамках від 12,2 до 21,3 м і залежно від комплектації, модель посівного комплексу Bourgault 3720 дозволяє досягати цілей в максимально стислі терміни.

Посівна система 3720 з міжряддями 19 і 25 см може застосовуватися для посіву просапних культур з міжряддями 38 і 51 см.

Передбачена можливість блокування колеса для чищення в верхньому положенні, в той же час робоча глибина задається тільки прикочуючим колесом. Дана опція необхідна при здійсненні посіву на розпушених або м'яких ґрунтах, а також при надмірно високій вологості.

Bourgault 8910

Посівний комплекс 8910 являє собою один з найбільш популярних пристроїв в ході передпосівної підготовки ґрунту, і в процесі здійснення посіву. Простий дизайн, надійний механізм і відмінні властивості проходження пожнивних залишків зробили дану техніку багатофункціональною і придатною для здійснення всіляких сільськогосподарських маніпуляцій.

Рама моделі 8910 включає в себе 5 рядів поздовжніх ребер 102 х 102 мм, які закріплені поперечними ребрами в нижній і верхній частинах, що забезпечує чудову міцність. Робоче навантаження розподілено рівномірно по всій конструкції рами, що дозволяє досягти одновимірної глибини роботи сошників в найбільш різноманітних експлуатаційних умовах.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин