Про компанію

Огляд модернізованого підлокітника Valtra Smart Touch

Огляд модернізованого підлокітника Valtra Smart Touch

Модернізований підлокітник Valtra Smart Touch оснащений інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, який виводить продуктивність Вашої машини на новий рівень. Сенсорний монітор 9 дюймів, розумний багатофункціональний важіль управління рухом та модернізований джойстик Smart Touch зменшує та полегшує робоче навантаження керування трактором.

Інноваційний універсальний важіль

Управління рухом за допомогою універсального важеля SmartTouch збільшує спритність та ефективність Вашої машини. За допомогою вертикального розміщення важеля вдається природним способом розмістити на ньому руку в процесі керування швидкістю машиною. Виконувати робочі завдання ще ніколи не було так легко. За допомогою зручних кнопок Ви можете керувати усією машиною, не використовуючи для цього руху руки.

  • Зручна та універсальна конструкція;
  • Управління на найвищому рівні;
  • Важіль перемикання вперед/назад у важеля управління рухом;
  • Кнопки, призначені для програмування будь-яких опцій трактора;
  • Лінійні важелі для керування системою гідравліки.
Прогрес Powershift

Модель Valtra Versu з підлокітником Smart Touch є єдиною машиною з Powershift у всьому світі, управління рухом якої виконується за допомогою важеля. Користуючись одним тільки важелем, можна м'яко знижувати і набирати швидкість, зберігаючи повний контролю на безступінчастому прискоренні та гальмуванні. Оригінальна опція HillHold виступає традиційною функцією в тракторах серії T. За допомогою неї Ви забудете про те, що таке тримати гальмо натиснутим, якщо Ви бажаєте, щоб машина була на місці або стартувати з височини. Всі моделі також обладнані опцією Auto-Traction, яка відповідає за автоматичне рушання з місця в процесі опускання гальма педалі та його зупинку при натисканні.

  • Революція у переміщенні з коробкою передач Powershift, включаючи керування швидкістю за допомогою важеля;
  • Автоматичне та ручне регулювання передач, Auto-Traction, гальмування двигуна та опція HillHold – все, що Вам потрібно, знаходиться під рукою.
Огляд модернізованого підлокітника Valtra Smart Touch
Огляд модернізованого підлокітника Valtra Smart Touch
Дев'ятидюймовий сенсорний дисплей

Консоль із дев'ятидюймовим дисплеєм була розроблена так, щоб нею можна було легше користуватися, ніж сучасним мобільним пристроєм. Будь-які опції консолі можна відкрити максимум за допомогою двох рухів, а повернення на основний екран здійснюється дуже легко за допомогою кнопки Home. Навігація відрізняється логічною послідовністю, а регулювання зберігаються автоматично. Управління всіма опціями здійснюється із застосуванням одного дисплея, у тому числі Auto-Guide, камери та ISOBUS.

  • Додаткові дисплеї не потрібні;
  • Естетично приємний екран із денним, нічним чи автоматичним режимом;
  • Унікальний у своєму роді екран із 4-ма або однією програмованими екранами переміщення;
  • Меню з максимально ергономічною навігацією;
  • Персональні профілі для кожного водія та кожного завдання.
Програмована система гідравліки

Застосовуючи консоль Valtra SmartTouch вдається запрограмувати близько 9 різних опцій гідравліки. Все здійснюється максимально легко та інтуїтивно просто за рахунок великих деталей управління та логічних опцій. Будь-який гідравлічний клапан можна призначити будь-якій опції і навпаки. Ви можете керувати будь-яким переднім або заднім клапаном за допомогою будь-якого важеля, джойстика, включаючи фронтальний навантажувач та зчіпні пристрої.

Програмовані кнопки

Дві кнопки, що програмуються, знаходяться на важелі управління рухом і одна знаходиться на сенсорній панелі. Кнопки пам'яті застосовуються з метою збереження окремих маніпуляцій та послідовності U-Pilot. Будь-яка опція трактора може бути легко запрограмована за допомогою кнопок пам'яті М1, М2 та М3. Усі налаштування зберігаються автоматично.

  • Оперативне та легке програмування;
  • Легка зміна призначення кнопок пам'яті відповідно до налаштувань вашого профілю;
  • Програмовані опції включення або вимкнення або тривалої дії.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин