Про компанію

Огляд можливостей глибокорозпушувача Farmet Digger

Огляд можливостей глибокорозпушувача Farmet Digger

Усвідомлюючи важливість термінів посівів і максимального застосування нестабільного весняного ґрунту більше 20 років була запропонована тактика культивації та посіву за один захід. Спочатку, це були такі культури, як пшениця, ріпак, зерно, потім буряк і соя.

Сучасні сорти відрізняються чудовим потенціалом сходження, але оскільки нічого не дістається безкоштовно, вони припускають підготовку не просто посівного ложе, але також й інших подальших маніпуляцій. Слід також пам'ятати про те, що обробка землі є всього лише частиною даних маніпуляцій.

Саме на підвищення якості головної обробки ґрунту в задані терміни націлена робота глибокорозпушувача Digger, який випускається в Чехії виробником Farmet. Немає сенсу порівнювати оранку та глибоке розпушування. Кожні такі прийоми мають безліч прихильників і противників. Стабільні продажі плугів і глибокорозпушувача не дають можливості назвати когось правими.

Можливості Digger

Устаткування здатне проводити розпушування без змішування різних шарів ґрунту на глибину до 50 см. Потрібно також відзначити наявність вирівнюючих дисків, що прикривають підняту ґрунтом борозну. Так вдається досягти щільності покриття для ефективної роботи ущільнюючого котка. Закладання та розкладання залишків разом з тим проходить набагато краще й швидше завдяки їх прекрасній взаємодії з ґрунтом.

Як і вся техніка Farmet, моделі Digger зроблені за технологією eXtra STEEL line, що дозволяє мати оптимальну міцність рами та інших деталей при досить не великий масі. Крім відмінного подолання посилених навантажень на вигин і крутіння на найскладніших і переущільнених зонах, техніка забезпечує ще одну корисну опцію.

Ви можете вносити сухі добрива спільно з основним процесом обробки. Здійснювати це можна на глибину до 20 - 38 см через адаптери, які є на кожній лапі машини.

Огляд можливостей глибокорозпушувача Farmet Digger
Огляд можливостей глибокорозпушувача Farmet Digger

Бункер на 2000 літрів, встановлений на високоміцної рамі Digger, дозволяє мати відмінну продуктивність та мінімальний час для заповнення. Даний бункер сумісний з усіма агрегатами Digger. Деяке удосконалення з розширенням функціоналу.

Також передбачена можливість застосування бункера Monsun Fert + обсягом до 1700 літрів. Цього можна домогтися лише при наявності фронтальної навіски, яка є далеко не у всіх. Втім, вона забезпечує внесення добрив тільки за допомогою глибокорозпушувача.

Дозуючий прилад обох бункерів може мати привід від крокового колеса або гідравлічний привід з коригуванням оборотів від GPS систем. В даному випадку слід використовувати ISOBUS під'єднання для внесення змінних стандартів по картам агрохімічних аналізів. Внесення в два ряди з усуненням переущільнення забезпечить максимальну правильність експлуатації всіх діючих речовин сучасних добрив.

Теоретично бак і адаптери для добрив можна встановити на машину іншої марки і, застосовуючи ISOBUS під'єднання, розширити її функціонал, підвищивши рівень продуктивності на одиницю часу.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин