Про компанію

Огляд особливостей малогабаритних автогрейдерів SEM 915 та 917

Огляд особливостей малогабаритних автогрейдерів SEM 915 та 917

Компанія SEM поповнює свою лінійку продукції. Так, на початку літа 2020 року розпочався випуск моделей автогрейдерів SEM 915, SEM 917. Розглянемо детальніше характеристики даних машин.

Малогабаритність і маневреність

Автогрейдери SEM 915 і SEM 917 являють собою компактні моделі, ширина яких становить 2,5 метра. Вони відрізняються керованістю при здійсненні самих різних завдань в порівнянні з більш габаритними рішеннями. З їх допомогою можна також оптимізувати логістичні процеси.

Відмінні характеристики пристрою і дизайну

Обидві машини відрізняються інноваційним дизайном і мають конструктивні характеристики, які забезпечують точне грейдерування при будь-якому напрацюванні техніки.

Поворотний круг з внутрішнім зачепленням і поворотними зубами фіксується до тягової А-подібної рами за допомогою 4-х сталевих черевиків. Для зниження вартості володіння в системі застосовуються фторопластові зносні пластини, які фіксуються між черевиками та поворотним кругом, а також самим поворотним кругом і тяговою рамою. Дане рішення дозволяє зменшити знос металевих компонентів поворотного пристрою.

Є також можливість нівелювання люфту, який може виникнути в міру експлуатаційного виходу з ладу. Дана маніпуляція проводиться за допомогою регулювальних пластин і болтів. При екстремально критичному рівні зносу замінюються фторопластові вкладиші. Так, пристрій автогрейдерів SEM 915 і SEM 917 забезпечує високу точність підтримки робіт протягом усього терміну служби техніки.

Огляд особливостей малогабаритних автогрейдерів SEM 915 та 917
Огляд особливостей малогабаритних автогрейдерів SEM 915 та 917
Гідравлічна система і паливна результативність

Система з закритим центром і зворотним зв'язком по навантаженню забезпечує оператору можливість виконання декількох рызнонавантажених завдань одночасно. Гідравлічна система застосовує аксіально-поршневий насос і систему компенсації тиску Caterpillar PPPC. Швидкість здійснення робочих опцій залежить лише від нахилу важеля управління.

Гідравлічні розподільники розміщені точно під важелями управління гідравлікою, завдяки чому вдається звести до мінімуму їх хід, зменшити люфт і підвищити рівень сприйнятливості гідравліки.

Аксіально-поршневий насос відрізняється відмінною паливною здатністю, за рахунок того, що його продуктивність регулюється виходячи з навантаження в системі гідравліки. Коли жодна опція гідравліки не використовується, насосом виводиться планшайба в нейтральну позицію, припиняючи подачу мастила в систему і знімаючи паразитне навантаження з двигуна. Це дозволяє зменшити паливну витрату.

Детальніше про коефіцієнт технічної готовності

КТГ є показником, який безпосередньо впливає на продуктивність. Чим менше простоїв техніки, тим вище цей показник. Він залежить повністю від якості обладнання, а також часу, який потрібен на проведення регламентних технічних маніпуляцій.

Для збільшення надійності і КТГ на автогрейдери встановлюють тандемний візок SEM з підвищеними інтервалами технічного обслуговування. Вони здійснюються раз на 2 000 мтг і включають в себе маніпуляції по заміні мастила всередині тандемів і заднього моста, а також перевірці рівня виходу з ладу гальмівних накладок. Разом з тим виключається необхідність щоденного змазування.

На автогрейдери SEM встановлюються гальма з пневмогідравлічним приводом – два автономних контури. При поломці одного з них другий замінює його. Це робить нові моделі автогрейдерів більш надійними для оператора та оточуючих його людей на об'єкті.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин