Про компанію

Огляд особливостей модельного ряду тракторів Valtra

Основна мета компанії Valtra полягає в розробці тракторів і наданні послуг, що спрощують повсякденну роботу аграріїв. Машини Valtra виготовлені з урахуванням всіх індивідуальних потреб клієнтів. Завод знаходиться в Суолахті в самому серці Фінляндії.

Унікальна технологія

Технології Valtra націлені на максимальний комфорт, збільшення ефективності та економії.


Оригінальні особливості:

Є безліч можливостей, які пропонує лише торгова марка Valtra. Серед них варто виділити:

  • Фронтальну зчіпну конструкцію Valtra LH Link
  • Eco Power – дві машини в одній
  • Технологію керування заднім ходом Twin Track
  • Широку варіацію кольорової гами і т.д.

Удосконалюйте свою машину - збільшуйте комфорт і продуктивність

Компанія Valtra є сучасним розробником, який застосовує передові рішення у сфері виробництва тракторів. У якості приклада варто згадати такі досягнення, як надійність кабіни, комфорт робочого місця, сучасні двигуни і коробки передач. Користуючись унікальними рішеннями Valtra, Ви самі обираєте, якою може бути ваша техніка.

Особливості тракторів А-серії

Ці моделі відрізняються особливою потужністю для роботи з плугом і великою швидкістю для годування тварин.

Ергономічна кабіна забезпечує простір і чудовий огляд для якісного виконання всіх завдань. Суть функціонування трансмісії елементарна. Систематичне обслуговування не вимагає ніяких зусиль. Такі функції, як перевірка палива, рівня масла та інше практично не займають часу.


Високий рівень надійності, який залишається незмінним з роками

AGCO виготовляє ключові вузли машин. Компанія сама розробила і сконструювала «розумне» шасі, трансмісію і ергономічну кабіну. Торгова марка застосовує двигуни Sisu Agco Power вже більше 60 років. Їх висока якість стала світовою легендою.

Бюджетна вартість

Завдяки двигунам AGCO Power і застосуванню системи SCR вдається досягти високого рівня економії палива. Ви можете обрати обслуговування категорії «преміум» або використовувати один з наших договорів для забезпечення відповідності місячних фінансових витрат річним обсягам робіт.

Особливості тракторів Т-серії

Машини сучасної лінійки Т покликані створювати найбільш комфортні експлуатаційні умови робочого процесу.

Моделі четвертого покоління Т - інноваційна і принципово нова техніка, яка розроблялася з чистого аркуша. Двигуни здатні розвинути потужність в межах 155 - 250 к.с. Крутний момент до 1000 Нм дає можливість здійснювати найбільш складні завдання.

Машини нової лінійки Т поставляються в чотирьох варіаціях: Direct, Versu, Active, HiTech. В ході розробки тракторів нової лінійки колосальне значення було приділено ергономічності їх використання та технічного обслуговування. Як і раніше, Valtra займається виробництвом машин лінійки Т у чіткій відповідності до індивідуальних запитів. Перелік допоміжного обладнання для машин дуже широкий.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин