Про компанію

Огляд особливостей причіпного обприскувача KUHN METRIS

Огляд особливостей причіпного обприскувача KUHN METRIS

Обприскування в необхідний момент за допомогою високопродуктивної техніки має пріоритетне значення для отримання максимальної ефективності продукції, що застосовується. Оперативне використання за допомогою простої та ефективної машини є гарантом надійності та результативності. За рахунок оптимізованих налаштувань обприскувач METRIS 2 повністю відповідатиме цим вимогам.

Обробити сто гектарів до обіду? Не питання! Обприскувачі METRIS 2 дають можливість діяти оперативно, коли складаються найблагополучніші експлуатаційні умови. Обприскувачі METRIS 2 передбачають підвищену продуктивність функціонування: гнучкість – 4 рівня підвісного механізму, литий бак під тиском з поліетилену, що легко промивається, зручність експлуатації для підвищеного захисту в процесі перекидання.

Стійкий та маневрений

Маючи довжину від точки зчеплення до осі 4,40 метрів і висоту 3,40 метрів обприскувач METRIS 2 є дуже ергономічною технікою. Незначна довжина машини дозволяє виконувати маневри на повороті, завдяки чому покращується точність обприскування та обмежується ураження рослин. Цей пристрій також полегшує вихід на поле та експлуатацію заднім ходом у кутах.

Конфігурація бака споруджена спеціально для інтеграції штанги у загальні розміри та обмеження загальної висоти під час складання штанги. Трисекційні штанги інтегровані в контури і не взаємодіють із кабіною трактора. Незначна висота причіпного обприскувача METRIS 2 збільшує його міцність при переміщенні, гарантуючи комфорт та безпеку руху по дорожньому покриттю.

Огляд особливостей причіпного обприскувача KUHN METRIS
Огляд особливостей причіпного обприскувача KUHN METRIS
Поліуретановий підвісний пристрій тягового бруса

METRIS 2 оснащений чотирма рівнями підвіски, що дає можливість підтримати стабільність техніки та гарантує ідеальний стан підвісного пристрою за будь-яких умов експлуатації.

Підвісний пристрій тягового бруса забезпечує захист трактора та оператора від найменших рухів машини. У процесі перевезення зі складеною штангою всі рухи поглинаються.

Поліуретановий підвісний пристрій осі

Вісь, яка обладнана підвіскою з поліуретановими амортизаторами, забезпечує надійний захист машини від вад на дорожньому покритті та в полі. Підвіска забезпечує тривалий експлуатаційний період машини.

Загальна міцність машини при роботі також дозволяє тримати штангу якомога ближче до мети, згладжуючи дефекти покриття. Стійкість штанги бере свій початок із надійної підвіски осі.

Поліуретан застосовується з метою забезпечення:

  • оперативного поглинання ударів без відскоків. Поліуретан вбирає енергію без віддачі;
  • блискавичної реакції на навантаження. Незалежно від того, наповнена машина або порожня, поліуретанові подушки адаптують свою амортизаційну властивість, крім зниження ефективності;
Легкий та розумний пристрій бака

Головний бак обприскування METRIS 2 був споруджений таким чином, щоб центр ваги розміщувався якомога нижче. Більшість бака розташована всередині рами, гарантуючи підвищену стійкість машини.

Отвір, що знаходиться знизу, дозволяє спорожняти бак незалежно від нахилу поля. Чотиривимірна конструкція змішування, що знаходиться поблизу зливного отвору, забезпечує однорідність обприскуючого розчину без формування піни на протязі всього процесу обприскування.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин