Про компанію

Огляд особливостей самохідного обприскувача Agrifac Condor Endurance

Огляд особливостей самохідного обприскувача Agrifac Condor Endurance

Agrifac Condor Endurance уособлює приголомшливу витривалість та здатність збереження ефективності на довгій дистанції. Витривалість Endurance обумовлено унікальним шасі StabiloPlus, головним баком ємністю в 8000 літрів і 55-метровою штангою. Даному обприскувачу доступні сучасні опції, як і здатність розвитку швидкості до 60 км/год.

Концепція

Обприскувач Condor Endurance спроектований згідно з концепцією 4Е для агровиробників. Обприскувач поділений на кілька частин. Головний бак й інші ємності для різних рідин розташовані по центру обприскувача. Чиста вода, дизельне пальне і AdBlue подаються з боку обприскувача. Все це в одному місці. Вода і хімічні складові подаються через індукційний бункер або безпосередньо в головний бак. Насосна система і електронні компоненти знаходяться позаду для комфортного сервісу. Все зроблено так, щоб можна було працювати максимально безпечно і чисто в процесі обприскування і ТО без засмічень і помилок.

Електрична проводка і шланги рознесені по різні частини транспорту для запобігання замикання. Застосовується спеціальна технологія установки гідравлічних шлангів технології зниження ширини колії, що є більш щадним для рослин. Набір світлодіодних ліхтарів значно покращує видимість на далекі дистанції, що дуже важливо при переміщенні на великих швидкостях. Крім цього, широкий світлодіодний промінь дає можливість бачити все, що відбувається поблизу обприскувача.

Огляд особливостей самохідного обприскувача Agrifac Condor Endurance
Огляд особливостей самохідного обприскувача Agrifac Condor Endurance
Максимально зрозумілий

Пристрій Condor Endurance обладнано інноваційною технологією управління EcoTonicPlus II. В ній в повній мірі інтегровані модернізований підлокітник і джойстик для легкості експлуатації і збільшення продуктивності. Даний компонент також спроєктований спеціально для обприскувачів, що дозволяє максимально полегшити робочий процес.

Кабіна обладнана тільки одним робочим дисплеєм для обприскування та роботи з GPS. Найбільшим плюсом наявності одного монітора в кабіні є підвищений комфорт в плані управління. Цей монітор створено не тільки для управління транспортом, але також і для опцій GPS, при переміщенні по дорожньому покриттю та з метою планування маршрутів. Відображаються тільки актуальні дані для справжнього типу робіт. Головний фокус сконцентрований на полі та нормі внесення робочого розчину. Оператор отримує ідеальну видимість всіх відволікаючих моментів.

Технологія GreenFlowPlus

Оригінальні та модернізовані функції повною мірою відповідають еволюції обприскувачів високої якості.

Ефективна модернізована система відрізняється ще більшою компактністю, що зменшує число залишків робочого розчину. GreenFlowPlus забезпечує точну тактику обприскування, меншу потребу в плані обслуговування, оперативне і більш легке очищення, істотну продуктивність. Condor Endurance оснащені окремою системою заправки з відцентрованим насосом та індукційним бункером з боку машини для оперативного й ефективного перемішування.

Мінімум ушкоджень посівів і ґрунту

Ширина колії сучасного обприскувача Condor Endurance коливається від 190 до 460 см. Стандартне регулювання ширини колії на всіх варіаціях становить 100 см. За рахунок більшого кліренсу 140 см, модернізований Condor Endurance став ще більш функціональним. Значний кліренс – результат вдосконаленого пристрою шасі, що зменшує тиск на квадратний сантиметр. Тиск на ґрунт, який забезпечується обприскувачем, істотно нижче значень інших подібних моделей.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин