Про компанію

Огляд особливостей сошників Bourgault MRB

Огляд особливостей сошників Bourgault MRB

Сошники Bourgault MRB® для посівних комплексів нових серій 3330, 3335 та 3820 забезпечують розташування азотних та сірковмісних добрив на оптимальній дистанції від насіння, забезпечуючи благополучні умови для розвитку кореневища. Завдяки їм підтримується збереження вологи за рахунок мінімальної поразки шару ґрунту та утворення надійної подушки для посіву. Прискорити процес розвитку кореневища з метою отримання якісних і рівномірних сходів – це перша і ключова задача на шляху до багатого врожаю, особливо в посуху.

Доцільність внесення добрив між рядами з насінням стає все більш наочною в міру виведення нових сортів, що показує рівень підвищення схожості в процесі внесення більшої кількості добрив. Достатня кількість азотних добрив в ґрунті на оптимальній дистанції від насіння виконує роль приманки для кореневища. Так, рослина, визначивши добриво, миттєво запускає процес створення нових коневих волосків, направляючи їх до джерела добрив. В результаті вдається досягти ефекту кореневої маси для загального потенціалу живлення та забезпечення вологою всієї культури. Це має важливе значення в перенесенні тривалих періодів посухи та інших екстремальних умов.

Пристрій системи MRB

Система MRB спроектована і протестована згідно з найвищими нормативами якості і легкості експлуатації, завдяки яким продукція Boulgault стала відомою та затребуваною у всьому світі.

  • Паралелограмне кріплення всіх сошників MRB забезпечує збереження постійного кута атаки диска та орієнтації виведення добрив незалежно від робочої глибини.
  • Гідравлічне регулювання. Підйом і опускання сошників MRB® III проводиться за допомогою системи гідравліки. Дана опція відрізняється зручністю іта ергономічністю, що забезпечує надійне блокування сошників, коли вони не потрібні.
  • Легке управління глибиною. Щоб налаштовувати глибину, необхідно використовувати кліпси, які встановлюються на штоках гідравлічних циліндрів (одна кліпса 6 мм товщиною дає можливість зміни глибини на 13 мм). Щоб забезпечити мимальний комфорт, допоміжні кліпси зберігаються на верхньому кріпильному пальці гідравлічного циліндра.
  • 4. Габаритний високоміцний диск сошника 51 см в діаметрі виготовлений з борвмісної сталі, що дозволяє досягти чудових характеристик міцності та гнучкості. Монтаж диска проводиться під кутом 4,5 градусів з метою створення борозенки шириною, оптимальною для укладання добрив без поразки цілісності ґрунтового покриву.
  • Подвійний підшипниковий вузол маточини. Надійні маточини і шпиндель в сукупності гарантують максимально тривалий експлуатаційний період. Потрійне манжетне регулювання забезпечуює захист підшипників маточини і дозволяє вводити мастило у величезній кількості, не викликаючи ураження сальників. Вмонтовану за допомогою болтів маточину можна оперативно зняти для заміни та ремонтування.
  • Якісні литі компоненти. Скрупульозно розроблені литі елементи призначені для самих екстремальних умов без ймовірності виходу з ладу і згинань.
  • Скребок твердого сплаву з регулюванням позиції забезпечує надійну борозенку і чистоту дика в самих різних умовах. Твердосплавна кромка забезпечує тривалий експлуатаційний період навіть при роботі з абразивними ґрунтами.
  • Голчасті підшипники 25,4 мм діаметром мають міжсервісний інтервал 250 годин.
  • Налагодження позиції скребка. Положення скребка щодо кромки диска можна відрегулювати за кроком 3 мм з метою досягнення кращих результатів роботи навіть у міру виходу з ладу диска.
  • Регулювання притискного зусилля скребка. Тиск твердосплавного скребка на диск можна оперативно відрегулювати для адаптації до певних посівним умов.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин