Про компанію

Огляд передових рішень, використаних в тракторі Fendt 900 Vario 2020

Огляд передових рішень, використаних в тракторі Fendt 900 Vario 2020

Fendt 900 Vario 2020 був створений на основі передових рішень, які роблять щоденну працю більш економічною.

Двигун Man 9,0 л

Шестициліндровий рядний двигун продукує потужність в межах 296-415 кінських сил. Від інших моделей його відрізняє висока питома потужність та легка конструкція. Система Common Rail з тиском впорскування до 2500 бар і турбонагнітачем з турбіною змінної геометрії VGT видає динамічну та рівномірну потужність навіть на низьких обертах. Планові міжсервісні інтервали всіх деталей двигуна становлять 1000 робочих годин.

Концепція низьких робочих оборотів двигуна Fendt ID

Всі вузли машини розроблені за такою схемою, щоб можна було краще працювати на низьких оборотах двигуна. Завдяки постійному крутному моменту Fendt ID здатний поступово зменшувати споживання палива з метою подовження експлуатаційного ресурсу.

VarioDrive

Гарантує безступінчасте перемикання та динамічне функціонування на будь-яких швидкостях. Передній і задній мости мають окремі приводи. Муфта повного приводу з інтелектуальним керуванням розподіляє крутний момент між двома мостами. Потужність передається мосту з найкращим зчепленням.

Призначений для всіх типів маніпуляцій

Широкий функціонал означає більш часте застосування, що впливає на рентабельність вашого обладнання. Ви легко можете налаштувати трактор відповідно до ваших потреб.

Управління при пересуванні заднім ходом

Ви можете підготувати Fendt 900 Vario 2020 до максимально результативного використання при установці реверсивного поста управління. Завдяки пневматичній поворотній системі можна оперативно розгорнути всю платформу оператора. При режимі управління на задньому ході доступні знайомі інструменти управління та ідеальний огляд навісного обладнання в задній частині машини.

Огляд передових рішень, використаних в тракторі Fendt 900 Vario 2020
Огляд передових рішень, використаних в тракторі Fendt 900 Vario 2020
Гнучка система гідравліки

Модульний механізм гідравлічної системи передбачає величезний спектр можливостей. Доступні три варіанти з різними значеннями продуктивності системи: 165 л/хв, 220 л/хв або 2 гідравлічних насоса (220 + 210 л/хв) з загальною продуктивністю до 430 л/хв.

2-контурна система забезпечує різний тиск і потік мастила в двох окремих приводних пристроях. Клапани можуть мати муфти UDK, DUDK і FFC. Підключення не вимагає абсолютно ніяких зусиль.

Fendt 900 Vario 2020 оснащений кріпленнями для 8-ми блоків управління, шість з яких знаходяться позаду, а два у фронтальній частині.

Свобода під'єднання в передній і задній частинах

Вам може стати в нагоді індивідуальне налаштування техніки, як спереду, так і ззаду трактора. Крім рами для комфортного навішування баласту передбачені дві варіації трьохточкового навішування. Використовуючи висувні тяги задньої навіски можна виконати налаштування машини виключно для проведення тягових маніпуляцій.

При повному оснащенні Fendt 900 Vario 200 ззаду, список техніки буде складатися з трьохточкового навішування, ВВП, гідравлічних бічних упор тощо. Потрібно обов'язково пам'ятати про великий список модульних систем зчеплення: муфти CUNA, Piton-Fix або звичайна зчіпка. У фронтальній частині можна встановити трьохточкове навішування, ВВП, два передніх клапани і вихід ISOBUS.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин