Про компанію

Огляд переваг посівного комплексу Bourgault FMS

Огляд переваг посівного комплексу Bourgault FMS

Дотримуючись виробничих принципів компанії Bourgault, бункер посівних комплексів FMS був розроблений згідно до найсуворіших міжнародних норм. Він також поєднує в собі модернізовану вимірювальну систему насіння і добрив PDM Pro™ і багатосекційні пристрій KNEX™ з можливістю об'єднання секцій бункера. Великий діаметр коліс пневматичного бункера гарантує ідеальну прохідність в складних експлуатаційних умовах.

Висіваюча частина (дискові або анкерні сошники)

Сошники будь-яких змін FMS поєднали в собі паралелограмний механізм важелів, що забезпечує збереження рівномірної глибини загортання насіння. Так, дискові і анкерні сошники функціонують незалежно від зносостійкого рами. Фронтальна частина пристрою оснащена високоміцним зчіпним кріпленням, яке забезпечує рівномірне тягове навантаження на машину. При розкладанні машин з робочою шириною 6 метрів, секції які можуть складатися, створюють цілісну і рівну конструкцію. Машини з робочою шириною 8 метрів можуть оснащуватися допоміжними колесами на крилах рами. Це в свою чергу створює трьохсекційний пристрій для більш чіткого копіювання контуру поля.

Транспортна ширина всіх специфікацій FMS дорівнює 3 метрам, що відповідає міжнародним стандартам при транспортуванні шляхами загальної експлуатації. Крім того, розташування пневматичного бункера на конструкції рами висівного агрегату забезпечує його ідеальною маневреністю, а транспортування робить оперативним і безпечним.

Стріла для підйому мішків

BulkBoom™ виконує навантаження мішків продуктом максимально практично і продуктивно. Стріла для безпосереднього завантаження в пневматичний бункер може піднімати вантаж до однієї тонни.

Посівні набори серії FMS з дисковими сошниками гарантують рівномірний і точний розподіл продукту за умови збереження цілісності посівного ложа. Цього вдається досягти при поєднанні тонкого, але одночасно міцного диска і спеціального скребка LDx™, який забезпечує пряму і точну траєкторію подачі продукту і добрив.

Паралелограмний механізм важелів

Паралелограмний механізм важелів сошників гарантує збереження незмінного кута скребка відносно контуру поля. Завдяки цьому вдається зберегти постійний кут атаки, що призводить до грамотного розподілу матеріалу. При копіюванні нерівностей, кожна важільна конструкція сошника може дещо зміщуватися до початкової позиції.

Посівні комплекси серії FMS з анкерними сошниками гарантують приголомшливе копіювання контуру поверхні навіть при дрібному посіві за рахунок параллелограмної конструкції важеля з пропорцією роботи 2:1.

Паралелограмний важіль PHD з пропорцією роботи 2:1

Паралелограмний важіль PHD ідеально повторює рельєф і забезпечує збереження глибини закладення. Ще одним плюсом даного механізму виступає пом'якшення переміщення по нерівностях. Пристрій здатний змінювати свою позицію, забезпечуючи надійне розміщення насіння.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин