Про компанію

Огляд переваг сівалки точного висіву Fendt Momentum 16

Огляд переваг сівалки точного висіву Fendt Momentum 16

Рівномірне зростання культур є запорукою гарної схожості. Все починається з посівного процесу. Fendt MOMENTUM являє собою новий рівень вдалого землеробства.

Незамінно точний посів

Завдяки рамі VCT вдається заповнити різницю висоти в діапазоні 165 см. Це все, що потрібно для рівномірного росту коренів і рослинності по всій ширині.

Особливості розподілу маси

Система розподілу маси LoadLogic включає в себе також систему гідравліки, розподіляє масу по рамі. В доступності три режими розподілу маси сівалки:

  • Балансування
  • Концентрації ваги на тандемному шасі
  • Повторення рельєфу

Балансування передбачає рівномірний розподіл маси на всі колеса. Функція концентрації передбачає зняття навантаження з бічних відділів і повну концентрацію на шасі центральної секції. Опція повторення рельєфу передбачає відключення активного притиску на бічні секції.

Режим контролю тиску в шинах

Система контролю тиску являє собою частину системи розподілу маси LoadLogic. Різноманітні датчики забезпечують автоматичне регулювання тиску в шинах.

Огляд переваг сівалки точного висіву Fendt Momentum 16
Огляд переваг сівалки точного висіву Fendt Momentum 16
Огляд переваг сівалки точного висіву Fendt Momentum 16
Коли і де це актуально

Це актуально в першу чергу для насіння. При ранньому посіві можуть статися втрати в зв'язку з холодами. У разі пізнього посіву можна втратити істотну частину оптимального часу для вегетації. Погодні умови під час посіву далеко не завжди благополучні. Через дощ роботи можуть бути відкладені на кілька днів. І тільки завдяки сучасним технологіям можна застосовувати короткі інтервали, які максимально ідеальні для посіву.

Не дрібно і не глибоко

Втрати в зв'язку з невірною глибиною висіву – дуже часте явище. Коли ви переміщується швидко, необхідно регулювати притиск сошника з метою виключення глибини висіву в момент, коли відбувається копіювання рельєфу висіваючою секцією. Р результаті проведення ряду досліджень було підтверджено, що при внесенні продукту на необхідну глибину з оптимальною вологою ґрунту, це безпосередньо впливає на схожість.

Леміш для добрив

Леміш для добрив Conceal оснащений лезом для одностороннього внесення добрив. Лезо знаходиться між копіюючими колесами. Точка внесення розташована на відстані 7,5 см в сторону від борозенки і на глибину від 2 до 4 см глибше рівня розташування зерна. Оскільки сошник функціонує безпосередньо від сошника висіву, внесення добрив проводиться з максимальною точністю незалежно від специфіки рельєфу. Максимальним нормальним показником може бути внесення за допомогою Conceal 270 л/га.

Детальніше про характеристики Fendt MOMENTUM: https://zeppelin-agro.com.ua/catalog/sivalka-fendt-momentum/fendt-momentum-16/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин