Про компанію

Огляд пресувальної камери прес-підбирача Fendt Rotana

Огляд пресувальної камери прес-підбирача Fendt Rotana
Під ретельним контролем

Якісне ущільнення та ідеальна рівномірність рулонів безпосередньо залежить від пристрою задньої стінки прес-підбирачів Fendt. Вона відрізняється зносостійкістю та стабільністю в зв'язку з тим, що розрахована на підвищені навантаження. Особливу увагу було приділено механічному запірному механізму.

Ідеальне замикання для кращих рулонів

Всі прес-підбирачі рулонного типу Fendt обладнані пресувальною камерою з механічною запірною конструкцією. Якісний замок виключає відкриття дверних конструкцій задньої стінки назовні, що дозволяє забезпечити міцні та добре сформовані рулони. Рівень щільності рулону вимірюється за допомогою виявлення точного розміщення гака заднього борту. Точна щільність рулонів вимірюється датчиками з усіх боків, які сигналізують оператору про те, коли необхідно зміститися в певну сторону, щоб сформувати рівномірний рулон.

Практичні моменти мають ключову важливість

Прес-підбирачі рулонного типу Fendt обладнані унікальними деталями. Наприклад, в камерах пресування встановлюють очищаючі скребки для підшипників, що гарантують підвищений ресурс роботи. Ці скребки усувають з підшипників всю зайву рідину та забруднення. У чистоті залишаються не тільки підшипники, але в тому числі й напрямні, збільшується загальний ресурс роботи складових.

Ретельний контроль для мінімізації простоїв

Два якісних циліндра застосовуються з метою відкриття та закриття задньої стінки камери пресування. Все, що вам необхідно – це блок управління односторонньої дії. Це надає чудове вивантаження рулонів, а машина Fendt Vario забезпечить вам м'який набір потрібної швидкості протягом лічених секунд. Саме з цієї причини трактори та рулонні прес-підбирачі відмінно працюють в команді.

Огляд пресувальної камери прес-підбирача Fendt Rotana
Огляд пресувальної камери прес-підбирача Fendt Rotana
Правильне зчеплення гарантує необхідне обертання

Гнучкість є основним фактором, який виявляє здатність пристрою до перетворення підвищених навантажень. У міру того, як обсяг рулону підвищується в камері пресування, на бічні стінки виявляється максимальний тиск, кілька їх збільшує. З цієї причини підшипники на прес-підбирачах рулонного типу Fendt мають особливі скребки, що усувають дане явище. Скребки закріплюються до робочої області, завдяки чому підшипники можуть трохи пересуватися, але в той же час формувальні вальці тримаються нерухомо в поздовжньому напрямку та всі приводні зірочки залишаються на одній вісі. Підшипники переміщуються поздовжньо з неробочої області, що дозволяє нівелювати і поглинути тиск рулону на стінки камери пресування. Це істотно підвищує довговічність підшипників.

Щільна взаємодія для надійного обертання рулонів

З метою досягнення найкращої якості рулонів вкрай важливо прийти до надійного обертання рослинного продукту в камері пресування на старті утворення кожного рулону. Число обертань рулону і тиск, що додається до нього, безпосередньо впливають на заключну щільність рулону. Мінімальний зазор між вальцями гарантує максимально щільну взаємодію з рулонами.

Ідеальність рулонів формується сталевими вальцями

18 сталевих вальців PowerGrip гарантують підвищене ущільнення рулону, високу ефективність функціонування незалежно від робочих умов. Десять поздовжніх ребер кожного вальця впресовані в товсту трубу 3,20 мм. У зв'язку з тим, що кожен валець не має стиків, дана будова гарантує вальцям тривалий ресурс експлуатації, які на сьогоднішній день не мають конкурентів. Неповторний пристрій PowerGrip є запатентованою технологію прес-підбирачів рулонного типу Fendt і дозволяє їм функціонувати майже в будь-яких умовах і з будь-яким різновидом продукту.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин