Про компанію

Огляд пресувальної камери рулонних прес-підбирачів Fendt

Огляд пресувальної камери рулонних прес-підбирачів Fendt
Під ефективним контролем

Секрет рулонів ідеального ущільнення, створюваних прес-підбирачами Fendt, полягає в механізмі задньої стінки. Вона відрізняється високим ступенем міцності та надійності, оскільки розрахована на високі навантаження. Особливу увагу було приділено механічній запірній конструкції.

Ідеальне замикання для кращих рулонів

Всі прес-підбирачі Fendt рулонного типу обладнані пресувальною камерою з механічною запірною конструкцією. Якісний замок виключає відкриття задніх дверцят назовні, завдяки чому вдається кожного разу створювати щільні та надійно сформовані рулони. Рівень щільності рулону вимірюється за допомогою виявлення точного розміщення гака заднього борту. Датчики з обох сторін вимірюють рівень щільності рулонів і вказують оператору, коли необхідно переміститися ліворуч або праворуч з метою створення рівномірного рулону.

Практичні компоненти мають колосальну значимість

Рулонні прес-підбирачі Fendt обладнані унікальними компонентами, які гарантують істотні переваги в практичній експлуатації. Так, в пресувальних камерах монтуються очищаючі скребки для підшипників, що забезпечують підвищений робочий потенціал. За допомогою скребків вдається зняти всю зайву вологу та бруд. Так, чистими залишаються не тільки підшипники, але також і напрямні, які дозволяють продовжити термін життя деталей.

Надійний контроль для мінімізації простоїв

Для відкриття та закриття задньої стінки пресувальної камери передбачені два надійних циліндра. Все, що вам необхідно – блок керування односторонньої дії. Це гарантує оперативне відвантаження рулонів, а трактор Fendt Vario дозволить вам м'яко набрати оптимальну для роботи швидкість за лічені секунди. З цієї причини трактори та рулонні прес-підбирачі Fendt ідеальні для команди.

Оптимальне обертання забезпечується надійним зчепленням

«Гнучкість» є основоположною ланкою, що дозволяє виявити здатність пристрою до поглинання високих різноспрямованих навантажень. У міру того, як обсяг рулону в камері підвищується, на бічні частини камери діє все більший тиск, який дещо розширює їх. З цієї причини підшипники на рулонних прес-підбирачах оснащені спеціальними скребками, які нівелюють дану дію. Скребки фіксуються до робочої площі, що забезпечує їм переміщення, але разом з тим формувальні вальці залишаються нерухомими в поздовжньому напрямку і всі приводні зірочки залишаються на одній вісі. З неробочої зони підшипники здатні переміщатися в поздовжньому напрямку для того, щоб нівелювати та вбирати в себе тиск рулону на бічні частини пресувальної камери. Це істотно підвищує довговічність підшипників.

Огляд пресувальної камери рулонних прес-підбирачів Fendt
Огляд пресувальної камери рулонних прес-підбирачів Fendt
Герметичний контакт для ефективного обертання рулонів

З метою досягнення кращої якості рулонів доцільно забезпечити ефективне обертання рослинного продукту в пресувальній камері на початку формування. Число обертань рулону і тиск, що додається до нього, впливають на підсумкову щільність рулону. Мінімальний зазор між вальцями гарантує максимально щільний контакт з рулонами.

Ідеальні рулони створюються сталевими вальцями

18 вальців Power Grip гарантують підвищене ущільнення рулону, вражаючу продуктивність створення та коливання при будь-яких умовах експлуатації. 10 ребер поздовжнього типу кожного конкретного вальця особливим чином спресовані в трубу 3,20 мм завширшки. У зв'язку з тим, що кожен валець не має стиків, дана конструкція гарантує вальцям унікальний ресурс експлуатації та довговічність, які на сьогоднішній день не мають рівних. Неповторна конструкція Power Grip – це запатентована технологія рулонних прес-підбирачів Fendt, що дозволяє їм працювати майже в будь-яких експлуатаційних умовах з будь-яким видом культур.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин