Про компанію

Огляд рулонних прес-підбирачів KUHN VB

Огляд рулонних прес-підбирачів KUHN VB

Рулонні прес-підбирачі KUHN виводять тюкування на кардинально новий рівень. Лінійка KUHN VB 3100 включає в себе величезний асортимент прес-підбирачів. Під кожен обсяг роботи, кожен продукт і бюджет можна підібрати свій прес-підбирач. Моделі зі змінною камерою спроєктовані з використанням інновацій, що дозволяє аграріям і підрядникам по всьому світу отримати максимальну вигоду.

KUHN VB 3155 зроблені для тюкування сухого рослинного продукту, наприклад, такого як сіно або солома.

Правильний підбір рослинного продукту

VB 3155 обладнані широким кулачковим підбирачем з роликом традиційного типу для рослинності. Технологія підбору, спроєктована для примноження продуктивності техніки. Машина з робочою шириною 210 і 230 см може функціонувати на всіх валках і не підведе навіть в найбільш важких умовах роботи. Рослинну масу можна вивільнити за допомогою прямих подбірочних зубів і знизити її намотування. Продукт притискається за допомогою підбирального ролика, зменшуючи тертя і обмежуючи втрату матеріалу, а також збільшуючи в рази якість прес-підбирача.

Машина системи підбору 230 см з ротором традиційно має маятникову раму і опційні колеса поворотного типу, що дає можливість підбирачу адаптуватися до мінливих польових умов. Безкулачкові напрямні рослинної суміші 230 см на підбирачах гарантують набагато якісніший підбір, використовуючи зубець на значну довжину, коли це необхідно і відтягуючи масу від зубів, коли вона наближається до системи подачі. Зуби відтягуються вниз за допомогою кулачкового пристрою в нижнє положення.

Огляд рулонних прес-підбирачів KUHN VB
Огляд рулонних прес-підбирачів KUHN VB
Технологія прямої подачі

Коли не потрібно роздроблення продукту, системою прямої подачі забезпечується контрольований і регулярний потік в камеру пресування. Дана система подачі позбавлена будь-яких обмежень для досягнення підвищеної потужності у взаємодії з сухим рослинним продуктом. У специфічних експлуатаційних умовах, наприклад, коли є величезні широкі солом'яні валки, верхній ролик функціонує як ущільнювач, що приводиться в функціонування від ключової силової передачі прес-підбирача. Тут відсутні пальці і зуби ротора, які можуть перешкоджати потоку і, відповідно, обмежити пропускну здатність. Це в свою чергу забезпечує величезний потенціал подачі та виключає блокування. У підсумку: відмінна продуктивність і мінімум часу простою.

Система інтегрального ротора

Унікальна система інтегрального ротора, призначена для VB, використовується на машинах OPTIFEED і OPTICUT. Це абсолютно проста технологія подачі рослинного продукту не потребує обслуговування і забезпечує велику пропускну здатність незалежно від умов експлуатації. Незначну відстань між ротором і зубами підбору гарантує регулярний потік рослинного продукту. Дана система з примусовою подачею гарантує чудову швидкість переміщення вперед, що забезпечує підвищену продуктивність і зменшення стадії пошкодження продукту.

Підвищена щільність

Технологія підвищеної щільності довела свою цінність на всіх моделях KUHN VB. Система підвищує натяг у міру зростання тюка, задаючи створення твердого тюка зі зносостійкою зовнішньою оболонкою.

У міру того, як зростає тюк, регулярно підвищується опір на натяжитель за рахунок двох гідравлічних циліндрів і пружинного натяжителя. З цієї причини з підвищенням діаметра підвищується і щільність тюка. В результаті відбувається формування надзвичайно міцного тюка з помірним сердечником, що не відрізняються особливою м'якістю і особливою твердістю. За рахунок щільного зовнішнього шару тюки соломи відрізняються більш сильним опором до важких умов погоди в той час як тюки сіна забезпечують підтримку форми для поліпшення зберігання і спрощення обробки.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин