Про компанію

Огляд системи для внесення добрив Bourgault MRB

Огляд системи для внесення добрив Bourgault MRB

Пристрої для внесення добрив між рядами забезпечують Вас такими можливостями:

  • розмішування азотних і сірковмісних добрив на розумній відстані насіння зі створенням благополучних умов для нормального розвитку кореневої системи;
  • забезпечення збереження присутньої вологості за рахунок мінімальної поразки ґрунту та створення надійної посівної подушки;
  • прискорення розвитку кореневої системи з метою отримання якісних і рівномірних сходів. Це перший і найбільш важливий крок до найвдалішого врожаю, особливо в умовах посухи.

Доцільність внесення добрив між кожним другим рядом з насінням стає все більш видимою в міру виведення нових сортів, які показують збільшення врожайності за умови внесення більшої кількості добрив. Азотні добрива в достатній кількості на оптимальній дистанції від насіння служить своєрідною приманкою для кореневища – культури при виявленні добрив починають швидко утворювати нові волоски, направляючи їх до джерела добрив. В результаті вдається отримати ефект отриманої маси коренів для загального потенціалу живлення і забезпечення вологою повністю всієї культури. Це має основоположне значення в період тривалої посухи та інших екстремальних умов.

Система MRB створена, розроблена і протестована згідно з найвищими стандартами якості і легкості експлуатації, якими відома продукція Bourgault.

Модернізованість

Паралелограмне кріплення важелів сошників MRB забезпечує збереження постійного кута атаки диска та орієнтації виведення добрив незалежно від робочої глибини.

Підйом і спуск сошників системи MRB III виконується за допомогою системи гідравліки. Дана опція комфортна при блокуванні сошників, коли вони не потрібні.

Легкість

З метою налаштування глибини застосовуються кліпси, які встановлюються на штоках гідравлічних циліндрів. З метою максимальної ергономічності, допоміжні кліпси зберігаються на верхньому кріпильному пальці гідравлічного циліндра.

Безпека

Величезний зносостійкий диск сошника виконаний з борвмісної сталі, що дозволяє отримати відмінну міцність та гнучкість. Диск, який встановлений під кутом 4,5 градусів, створює борозенки шириною, достатньою для внесення добрив без зайвого руйнування цілісності ґрунтової поверхні.

Подвійний підшипниковий вузол маточини гарантує максимально тривалий експлуатаційний період. Потрійне манжетне ущільнення забезпечує захист підшипників маточин і забезпечує введення мастила в необхідному обсязі не викликаючи ураження сальників. Маточину, яка встановлена за допомогою болтів, можна легко зняти для заміни та ремонтування.

Ретельно розроблені литі деталі MRB III системи можуть впоратися з найскладнішими експлуатаційними умовами без ймовірності виходу з ладу або згинання.

Регульований твердосплавний скребок з функцією регулювання позиції гарантує ефективну борозенку і чистоту диска в самих різних умовах експлуатації. Тривалий термін забезпечений твердосплавною кромкою навіть при експлуатації на абразивному ґрунті.

З огляду на особливу значущість надійності та міцності, шарнірний вузол MRB обладнаний пальцями 25,4 мм в діаметрі на голчастих підшипниках. Міжсервісний інтервал становить 250 годин.

Положення скребка щодо кромки диска може бути точно відрегульоване з кроком в 3 мм з метою забезпечення найкращих результатів експлуатації навіть у міру виходу з ладу диска.

Тиск скребка на диск можна оперативно налаштувати з метою адаптації до певних посівним умов.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин