Про компанію

Огляд системи очищення Cyclone в комбайнах Fendt IDEAL

Огляд системи очищення Cyclone в комбайнах Fendt IDEAL
Потрійний вентилятор

Вентилятор підвищеної потужності системи очищення Cyclone включає в себе три вентиляційних блоки з відкритими боками для забезпечення максимального повітряного потоку. Швидкість роботи вентилятора регулюється гідравлічним приводом в межах 250 - 1400 об / хв, завдяки чому забезпечується швидке і продуктивне регулювання швидкості. Сильний потік повітря ділиться відразу з першого падіння продукту в систему очищення. Це дозволяє створити регулярний повітряний потік по всій площі решетного стану, гарантуючи бездоганні результати очищення.

Окремий домолот

Спеціально розроблена система повернення для кращої продуктивності і обмолоту. Рослинний матеріал вимолочується за допомогою шнека і надходить на скатну дошку. За рахунок цього вдається виключити будь-яке зменшення потужності обмолоту в блоці обробки. Обмолот проходить між шнеком і взаємозамінними кришками, поверхня яких може бути рифленою або гладкою, виходячи з бажаної сили обмолоту.

Ідеальне очищення

Довгі стрясні дошки з 6-ма секціями та високими розділювачами, а також довгі решітні стани гарантують бездоганну якість очищення в Fendt IDEAL. Левова частка рослинних залишків відділяється від зерна вже на першій стадії падіння в систему між стрясною і проміжною дошками. При другому падінні на верхнє решето проводиться подальша сепарація і очищення. Посилений повітряний потік гарантує ідеальні результати очищення. Найбільш довгі решета на ринку з розділяючими бортами дозволяють досягти оптимальної чистоти зерна. Для досягнення найкращих результатів в незалежності від умов, ширина відкриття решіт електронно регулюється безпосередньо з кабіни.

Огляд системи очищення Cyclone в комбайнах Fendt IDEAL
Огляд системи очищення Cyclone в комбайнах Fendt IDEAL
IDEALbalance - це незмінно ідеальний баланс

За допомогою IDEALbalance можна зменшити втрати врожаю на схилах до 60%, не задіюючи для цього складні маневри.

Унікальна технологія

Для гарантії, що в бункер нічого не потрапить, крім очищеного зерна, комбайни FendtIDEAL обладнують системою IDEALbalance. Головне в цій технології - подвійна скатна дошка. Фронтальна дошка збирає обмолочений продукт в передній частині і направляє його до передньої частини гуркоту. Задня скатна дошка збирає продукт, який відкинули роторні пальці та направляє його назад у гуркіт. Завдяки цьому вдається повною мірою використовувати гуркіт і добре очистити рослинний матеріал.

Урожай зберігається завдяки нахилу 15%

Фронтальна скатна дошка має увігнуту конфігурацію для зручного збору рослинного продукту ближче до центральної частини дошки. Задня скатна дошка має опуклу конфігурацію, що дозволяє культурі збиратися на її зовнішніх кінцях. Завдяки цьому вдається правильно розподілити культуру по комбайну в незалежності від умов. На схилах до 15 градусів ця оптимізована система дозволяє попередити до 60% втрат в порівнянні з плоскими дошками. IDEALbalance встановлюється в базовій комплектації на комбайнах IDEAL 8 і 9. IDEAL 7 може включати спеціальну скатну дошку, що ідеально підходить для однороторних машин.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин