Про компанію

Огляд сівалки KUHN KOSMA

Огляд сівалки KUHN KOSMA

KOSMA є удосконаленою лінійкою сівалок точного висіву KUHN. Це саме та техніка, яка потрібна для взаємодії із легким трактором. Вона забезпечує роботу в полях або ділянках мінімальної обробки зі швидкістю в межах 4-8 км/год.

KOSMA – це гармонійний баланс між вагою та швидкістю висіву на обробленому ґрунті з метою обмеження ущільнення та зниження паливної витрати. Точність висіву пріоритетна для KUHN, виходячи з чого вона оснащується розподільною системою MAXIMA 3, яка була оцінена тисячами землеробами за чудову точність та властивість функціонування з безліччю різновидів насіння.

Мінімальні потреби у плані потужності

Мінімальна потреба потужності – машина, що на 25 кг легша вагою, ніж MAXIMA 3.

Шасі KOSMA було спеціально спроєктовано для забезпечення на 20-30% більшої вантажопідйомності. Центр ваги розташований ближче до трактора.

Застосовуючи компактніші чотирициліндрові трактори з мінімальним баластуванням, Ви отримуєте вигоду від мінімального ущільнення ґрунту при посіві, збереження пального.

Легка, але міцна

Для KUHN пріоритетом є якість техніки, і сівалка від KOSMA є високоефективним обладнанням. Вона має легшу вагу, але відрізняється надійністю, тому Ви спокійно можете здійснювати висів. Сівалки KOSMA виготовляються з матеріалів високої якості та відрізняються оптимізованим пристроєм, що забезпечує їхню приголомшливу міцність.

Огляд сівалки KUHN KOSMA
Огляд сівалки KUHN KOSMA
Неймовірна стійкість

Щоб забезпечити високоточний висів, потрібна надміцна сівалка. KOSMA має надійну систему тиску сошників, до якої можна додати ще 12 5 або 25 кг, щоб забезпечити ще більший рівень міцності на землі. Сівалки точного висіву KOSMA без проблем адаптуються до робочого середовища при підвищеному тиску на ґрунт 120 кг.

Так само, як і MAXIMA 3, система тиску на сошнику від KOSMA характеризується легкістю і не передбачає використання інструментів. Сівалка KOSMA не має елементів, що зношуються, тому ТО мінімізовано.

Надточність

KUHN пропонує найбільш точне рішення для посіву в своєму роді за допомогою розподільної технології MAXIMA 3. Так само, як MAXIMA 3, KOSMA може висівати насіння будь-якого типу, просто змінюється диск. Система відбору насіння ще більше підвищує точність висіву.

KUHN – це механічний чи електричний привід розподільчої системи. Легка та перевірена механічна система унікальна у своєму роді за рахунок своєї трансмісії, яка відмінно адаптована до міжряддя 45-50 см при висіві буряків.

Електричний привід 48 забезпечує м'яке і безперебійне обертання для забезпечення високої точності висіву. Модернізована сівалка KOSMA з електроприводом оснащена цілим рядом плюсів, таких як регулювання густоти висіву з кабіни трактора, корекція норм внесення, відключення рядів через GPS або вручну.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин