Про компанію

Огляд складових посівного бункера Bourgault FMS

Огляд складових посівного бункера Bourgault FMS

Оригінальна система посівних пристроїв FMS від Bourgault є найкращим поєднанням зносостійкого пневматичного бункера зі сталі для насіння та добрив, а також рами з автономною паралелограмною конструкцією важелів дискових та анкерних сошників.

Пневматичний бункер

Дотримуючись традиції виготовлення Bourgault, бункер посівних систем FMS розроблений відповідно до найвищих світових нормативів якості та безпеки, і включає модернізовану систему вимірювання насіння та добрив PDM Pro і багатосекційну систему KNEX з ймовірністю інтеграції секцій бункера з урахуванням умов посіву та господарських запитів. Пневматичний бункер 4800 або 7200 літрів обладнаний великими по діаметру колесами, що дозволяє досягти чудової прохідності на пухкому та переохолодженому ґрунті.

Висівна складова

Сошники всіх варіацій, як дворядні, так і трирядні складаються з паралелограмного пристрою важелів, завдяки чому вдається зберегти рівномірність глибини загортання насіння. Тому дискові та анкерні сошники функціонують незалежно від міцної рами перетином 127 х 127 мм.

Фронтальна складова пристрою обладнана зносостійким зчіпним механізмом, що рівномірно передає тягове навантаження на трактор. У процесі розкладання агрегатів з робочою шириною шість метрів секції, що складаються, формують повноцінну та ідеально рівну систему. Агрегати шириною 8 метрів можуть бути опціонально оснащені допоміжними колесами на крилах рами. Це формує трисекційну систему більш надійного копіювання поля.

Огляд складових посівного бункера Bourgault FMS
Огляд складових посівного бункера Bourgault FMS
Найкраще поєднання точності, зносостійкості та продуктивності в одній системі

Проєктування сільськогосподарської техніки – це рішення щодо пошуку найкращого балансу. Навіть блискучі конструктивні рішення одного певного вузла пристрою можуть призвести до виходу з ладу інших елементів. Посівний комплекс серії FMS від Bourgault – це оптимальний баланс між підвищеною ефективністю, продуктивністю та легкістю застосування.

Посівний комплекс FMS розроблений як повноцінна посівна одиниця із суміщеним бункером і відноситься до категорії середніх сівалок, які гармонійно вписуються між широкозахватними та невеликими за шириною пристроями.

Посівні комплекси лінійки FMS з дисковими сошниками гарантують рівномірність та точність розташування продукту при збереженні цілісності посівної подушки. Цього вдалося досягти за рахунок поєднання тонкого і водночас зносостійкого диска та унікального низькопрофільного скребка LDx, який забезпечує пряму та точну траєкторію подачі добрив та насіння максимально наближено до ріжучого краю.

Паралелограмний пристрій важелів

Пристрій паралелограмного типу гарантує збереження стабільності кута скребка щодо контуру поля. Завдяки цьому також вдається зберегти постійний кут атаки, що призводить до оптимального розміщення насіння та добрив. При повторенні нерівностей кожен важіль може зміщуватися приблизно 230 мм і 180 мм від початкової позиції. Це означає, що вертикальна амплітуда руху дорівнює 410 мм.

Чистячі колеса представлені у двох варіаціях: вузьке, що має ширину 76 мм, що дозволяє мінімізувати пошкодження стерні та ширше 114 мм, що гарантує високий ступінь стійкості на м'яких ґрунтах. Спиці колеса гарантують виключення його забивання рослинним сміттям.

Двоплечеве напівпневматичне прикочуюче колесо 114 мм шириною надійно справляється з напрямком ґрунту в борозну та її прикочуванням.

Оперативне налаштування глибини посіву виконується методом зміни позиції прикочуючого колеса по вертикалі з кроком в 6,4 мм. Виготовляється за допомогою встановлення пальця в необхідний отвір регулювання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин