Про компанію

Огляд технології HighTechAir Plus від компанії Agrifac

Огляд технології HighTechAir Plus від компанії Agrifac

Ідеальне покриття рослин, максимум робочого часу і максимальний рівень комфорту з системою HighTechAir Plus в будь-яку погоду. Дана технологія забезпечує регулярний розмір крапель, відрізняється легкою установкою. Мінлива погода, правильне співвідношення хімічних компонентів, набагато менше можливостей. Все це легко вирішується за допомогою системи HighTechAir Plus. Дана технологія являє собою поєднання стандартного обприскування, використання контрольованих повітряних мас і змішування в камерах форсунок. Спеціальний розчин подають в форсунки під робочим тиском. Крім того, туди подається q повітря, за допомогою спеціального повітряного компресора. І повітря, і робочий розчин проходять через ту ж саму форсунку. Ідеальне поєднання для створення постійного розміру крапель можна з легкістю встановлювати і змінювати безпосередньо з кабіни.

Завдяки HighTechAir Plus від Agrifac надається підвищена продуктивність, зникає потреба міняти форсунки і з'являється можливість займатися обприскуванням з меншим зносом робочого розчину вітром.

Застосування технології HighTechAir Plus означає обприскування з правильним розміром крапель. Цей розмір може регулюватися від вкрай дрібних до великих, але так чи інакше вдається досягти оптимальної поверхні посівів. Якість робіт точно так само збільшується, тому як дане пристосування є менш сприйнятливим до впливу вітру.

При виборі функції, а саме технології системи розміри крапель Droplet Control, комп'ютер в автоматичному режимі буде керувати розміром крапель з урахуванням швидкості переміщення. Це забезпечує підтримку постійного розміру крапель.

Правильний розподіл

Технологія HighTechAir Plus забезпечує можливість установки та підтримки розміру крапель незалежно від швидкості функціонування. На старті початку руху дотримується співвідношення між тиском повітря і води, забезпечується регулярний рівномірний розмір крапель. Також це дає свої плюси при зміні погоди. Розміри крапель легко міняються, наприклад, в процесі зміни швидкості вітру. За рахунок цього досягається правильний розподіл і правильний діапазон в ході обприскування.

HighTechAir Plus ідеальна для норм внесення в рамках від 50 до 225 л/га. Норми внесення і розмір крапель контролюються незалежно один від одного. Норма задається тиском розчину, а розмір крапель - тиском повітря. Контакт між тиском повітря і робочого розчину, а також конфігурація форсунки HighTechAir Plus надають можливість роботи з великим спектром, як для норми внесення, так і розміру крапель в рамках оптимального спектра значень. Не важливо, взаємодієте Ви з традиційними секціями 3 метра в довжину або з невеликими по півтора метра, або використовуєте індивідуальне регулювання форсункою, HighTechAir Plus пропонує величезну кількість варіацій для збільшення продуктивності та точності.

Мінімум хімічних речовин

Протягом тривалого часу компанія Agrifac протестувала та підтвердила якість системи HighTechAir Plus і управління кожною форсункою в польових умовах. Даний спосіб дозволяє істотно знизити число хімічних компонентів і води.

  • Норми внесення, як і розміри крапель, регулюються самостійно за допомогою тиску повітря і робочого розчину.
  • Функція зміни розміру крапель в форсунках при однаковому внесення норми, як для виключення знесення вітром або випаровування.
  • Даний спектр підвищених робочих швидкостей, як і при застосуванні систем обприскування з широтно-імпульсною модуляцією.
  • Максимальна робоча швидкість обприскування.
  • Понад 30 років досвіду.
  • Спроєктовано згідно з концепцією 4Е, призначеної для агровиробників.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин