Про компанію

Огляд технології Twin Trac в тракторах Valtra

Огляд технології Twin Trac в тракторах Valtra

Valtra – єдина торгова марка, яка пропонує функцію реверсивного ходу для тракторів потужністю від 105 к.с. до 405 к.с. Кожна модель виробляється під певні потреби власників. Технологія реверсивного ходу Twin Trac – тільки одна з небагатьох оригінальних функцій, що підвищують ефективність.

Чому Twin Trac?

За допомогою даної технології можна більш якісно здійснювати найрізноманітніші дії.

  • Вражаюча оглядовість та керування навісним обладнанням;
  • Збільшена повороткість трактора;
  • Економія часу та пального.

У багатьох ситуаціях технологія реверсивного ходу Valtra не потребує спеціальної техніки, тому ви можете сміливо використовувати те, що у вас є.

Істотна економія часу та пального

Згідно з даними досліджень від незалежного дослідницького інституту за запитом Valtra, експлуатація трактора, обладнаного технологією реверсивного ходу Twin Trac дозволяє економити близько 12% часу і до 11% пального в порівнянні зі стандартною роботою. Крім цього, скошування сіна заднім ходом дозволяє розвантажити спину працівника.

Twin Trac – це не просто допоміжна функція, а цілий трактор, який створений для експлуатації в обох напрямках.

Відмінний огляд навісного обладнання

При роботі заднім ходом досягається ідеальний огляд навісного обладнання і робочого простору. Багато різновидів техніки також функціонують краще спереду, знижуючи до мінімуму розчавлювання врожаю до того, як він потрапить в машину. При роботі заднім ходом габаритна кабіна забезпечує відмінну робочу обстановку.

Багатофункціональне робоче обладнання

Twin Trac розширює функціонал трактора без шкоди іншим його якостям. Ззаду трактора є всі гідравлічні приводи, потужний зчіпний пристрій з регульованою позицією і багатошвидкісною BOM.

Максимально зручний дизайн

Позаду машини розміщені всі допоміжні елементи управління, в тому числі допоміжне рульове колесо і важіль перемикання напрямку руху, педалі газу, зчеплення і гальма. У версіях Versu і Direct завдяки водійському підлокітнику Valtra ARM всі складові частини управління переносяться на задню частину при повороті крісла. Машини Valtra також постачають виключно з задньою педаллю акселератора. За допомогою даної педалі можна підвищувати частоту обертання двигуна з метою збільшення гідравлічного зусилля в разі виконання навантажувальних і земляних маніпуляцій.

Проста зміна напрямку руху

Крісло оператора в тракторах Valtra повертається на 180 градусів, що дозволяє з легкістю змінити напрямок руху, не роблячи зайвих рухів.

Комфортне положення тіла при роботі

Робота заднім ходом корисна для здоров'я, оскільки у водія немає необхідності виконувати свої завдання зі скрученою спиною та шиєю.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин