Про компанію

Огляд технологій посівного комплексу Bourgault FMS

Огляд технологій посівного комплексу Bourgault FMS

Технологія внесення добрив між рядами MRB

  • MRB система від Boulgault гарантує грамотний розподіл матеріалу в незалежності від умов, примножуючи ваш дохід навіть у засуху. За допомогою дискових систем MRB здійснюється внесення повних норм добрив на оптимальній відстані
  • Внесення норм добрив на оптимальній відстані від насіння забезпечує створення оптимальних умов для повноцінного розвитку кореневої системи
  • Ґрунтове покриття мінімально руйнується дисковими сошником, зберігаючи при цьому вологість і цілісність посівної поверхні
  • Збільшення рівномірності і якості сходження, особливо, в період посухи, виступає пріоритетним і найбільш значущим етапом в запланованому прибиранні.

Результативність внесення рухомих норм добрив між рядами тільки підвищується в міру виникнення нових сортів, які показують більш високий рівень сходження при більшій кількості матеріалу. Грамотний розподіл насіння спільно зі стартовими добривами і достатнім обсягом вологості забезпечує оптимальне середовище для одночасного зростання і сходження.

Азотні добрива провокують активне зростання кореневища для загального потенціалу харчування і забезпечення вологістю культури. Таким чином, вдається успішно боротися з тривалими посушливими епізодами і запобігати іншим проблемам протягом усього вегетаційного терміну.

Система внесення добрив MRB забезпечує фермерам збільшення врожайності вже понад 20 років. Такі результати привели до того, що вже сьогодні більше 80% комплексів Boulgault по всій земній кулі доступні в продажу разом з системами MRB. З кожним роком відзначають посуху в весняний час, що передбачає потребу розгляду MRB системи в якості надійного інструменту для підняття стресостійкості культур і підвищення врожайності.

Система керування

Для FMS на вибір пропонується одна з 3-х систем керування: X35 ApolloTM, X18 ApolloTM або ISO ApolloTМ.

1. X35 ApolloTM - це прекрасні рішення для повноцінного моніторингу та регулювання посівної конструкції, з огляду на варіювання норм висіву на просторому сенсорному моніторі.

2. X18 ApolloTM є полегшеним варіантом попередньої системи без опцій прийому і передачі даних, а також роботи по варіативному внесенню матеріалів на базі карт.

3. ISO ApolloTМ функціонує відповідно до стандарту ISO 11783 і забезпечує застосування наявного на тракторі віртуального терміналу для проведення моніторингу, калібрування і здійснення основних маніпуляцій посівного набору без потреби монтажу додаткового екрану в кабіні. В основному, сучасні моделі тракторів підтримують стандарт ISO і оснащені необхідним для приєднання набором дротів.

Блок керування - опціональні опції LiftMaster ™ і PackMaster ™ (представлені лише в системі Apollo X35)

  • LiftMaster ™ задає автоматичне підняття і опущення робочих інструментів при поворотах.
  • PackMaster ™ забезпечує рівномірний тиск прикочування в момент проведення за рахунок оперативного гідравлічного реагування на зміни умов.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин