Про компанію

Огляд технологій колісних тракторів Valtra T-серії

Огляд технологій колісних тракторів Valtra T-серії

Інноваційні технології Valtra інтегровані в моделі Т-серії в комплектації Versu. Всіма функціями можна керувати з підлокітника Smart Touch, всього двома дотики.

Підвищити продуктивність, при цьому знизивши витрати допоможе використання наступних технологій:

  • Auto Guide
  • Isobus
  • Section Control
  • Task Doc
  • Valtra Connect.

AutoGuide

AutoGuide - система автоматичного кермового управління. Valtra пропонує два різновиди антен: Trimble і Novatel.

Антена Trimble забезпечує підтримку різноманітних коригувальних сигналів. AutoGuide здатний безперебійно працювати протягом 20 хвилин. Використання даної системи дає можливість оптимізувати роботу на ділянці, що обробляється, і робити все оперативно із максимальним заощадженням часу, фінансів і пального. Оскільки фахівець не зосереджений на кермовому управлінні, він не так втомлюється і може виконати значно більше роботи.

Isobus

Система Isobus забезпечує управління сумісними причіпними пристроями. Дана система оперативно приєднується і забезпечує високий рівень контролю, який потрібен для точного землеробства. При з'єднанні обладнання з трактором Valtra вся інформація оперативно вивантажується в термінал.

Огляд технологій колісних тракторів Valtra T-серії
Огляд технологій колісних тракторів Valtra T-серії

Section Control

SectionControl забезпечує автоматичне регулювання секцій причіпних пристроїв і відсутність вторинного перекриття.

За допомогою Varaible Rate Control (VRC) можна вносити коригування норм матеріалів для різних зон поля. Витрати визначаються з урахуванням карт диференційованої норми. Великий плюс в максимально точному визначенні та плануванні витрат. Завдяки VRC можна взаємодіяти одночасно з п'ятьма типами матеріалів.

TaskDoc

TaskDoc відзначає важливі відомості, документує інформацію про поле і проводить оперативний аналіз. За допомогою SmartTouch вдається також створювати завдання на комп'ютері і переносити їх в термінал. Передача даних на комп'ютер здійснюється за допомогою USB-накопичувача.

TaskDoc Pro пропонує величезний перелік даних для аналізу та обробки і передачу з трактора на пристрій і назад через мережу Інтернет.

Valtra Connect

Valtra Connect забезпечує безперебійну фіксацію відомостей про важливі критерії роботи трактора і його локації. Система відображає історію і те, що відбувається в режимі онлайн на пристрої. Інформація зберігається і її можна переглянути в будь-який час і в будь-якому місці. Крім того, вона дозволяє спрогнозувати потреби в технічному обслуговуванні.

Valtra Connect відповідає за керування тракторним парком, дозволяє стежити за ефективністю використання і стадіями закінчення актуальних процесів. Система дозволяє отримати відомості, що потрібні для забезпечення необхідних показників, зниження витрат і підвищення часу безперервної роботи.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин