Про компанію

Огляд технологій нової 8000-ї серії бункерів Bourgault

Огляд технологій нової 8000-ї серії бункерів Bourgault

Модельна лінійка пневматичних бункерів 8000 серії включає цілий спектр можливостей і опцій, що дозволяють компанії Bourgault залишатися авторитетним лідером ринку. Щоб задовольнити запити кожного на вибір пропонуються моделі веденого та ведучого типів.

8000 серія пневматичних бункерів включає в себе моделі загального обсягу 12 330, 15 860 та 19 380 літрів.

Інтеграційна технологія KNEX

Система KNEX дає можливість вимірювання продукту з усіх секцій індивідуально або інтегрувати кілька секцій як з однієї. Так, при заповненні до 3-х сусідніх секцій одним і тим же матеріалом, можна застосовувати один дозуючий шнек PDM Pro для дозування матеріалу та подачі його в систему розподілу насіння або добрив. Це забезпечить максимально ефективне застосування всього обсягу бункера, забезпечуючи додаткову зручність та економію часу в полі.

Системи подачі та розподілу матеріалів на пневматичних бункерах 8000 серії

Прямолінійна форма первинних пневмоліній гарантує м'яку подачу матеріалу з будь-якої секції бункера, до висівних сошників або в систему внесення добрив в міжряддя MRB. Окремі вентилятори для кожної первинної пневмолінії гарантують необхідний обсяг повітря навіть при високих стандартах внесення. Однопотоковий пневмокомплект застосовується виключно для подачі матеріалу до висівних сошників, в поєднанні з технологією внесення рідких добрив або NH3.

Опція автоматичного посекційного відключення ASC на бункерах моделі 8850 і на всіх пристроях провідного типу в разі визначення пересіву відключає подачу матеріалу на один або кілька маніфолдів, зберігаючи разом з тим задану норму внесення матеріалу по площі та швидкості подачі насіння на вторинних маніфолдах, що залишилися. Чистий пневматичний потік направляється рециркуляційною системою до вторинних ліній при відключенні подачі матеріалу до даних ліній, що виключає проникнення продукту в заблоковану секцію і будь-яке засмічення. ASC має функцію перекриття сошників MRB незалежно від інших сошників.

Огляд технологій нової 8000-ї серії бункерів Bourgault
Огляд технологій нової 8000-ї серії бункерів Bourgault
Система вимірювання PDM Pro

Система вимірювання PDM Pro з гідравлічним приводом гарантує максимальну точність дозування та акуратне поводження з насінням. Внутрішні складові системи зроблені з високомолекулярного поліетилену (UHMW), завдяки чому ймовірність налипання матеріалу зводиться до мінімуму навіть в надмірно вологому середовищі. Також в доступі знаходяться сталеві шнеки, які ідеально підходять для абразивів і високих норм внесення.

Гідравлічний привід системи вимірювання

Система вимірювання бункерів 8000 серії обладнана зовнішнім блоком управління, який забезпечує оперативне переключення між дозуючими шнеками та дозволяє почати калібрування без повернення в кабіну. Приєднавши монітор Х35 Apollo до мобільного пристрою або планшету можна провести всю процедуру калібрування максимально оперативно та без потреби повернення в кабіну трактора.

Оперативне та результативне завантаження

Машини 8350 ведучого і веденого типів обладнані традиційним шнеком діаметром 20,3 см. Моделі 8450 і 8550 обладнані стандартним шнеком 25,4 см або шнеком Deluxe 25,4 см, який оснащений гідравлічним приводом для комфортного позиціонування і перекладу в транспортну позицію. Горизонтальний механізм шнека дозволяє без проблем здійснювати завантаження матеріалу з самоскидних причепів.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин