Про компанію

Огляд технологій посівного комплексу Bourgault серії 3820

Огляд технологій посівного комплексу Bourgault серії 3820

Оригінальний у своєму роді посівний комплекс моделі 3820 з копіювальними сошниками Paralink™ виступає першим агрегатом на ринку, який можна застосовувати як для прямого посіву, так і для точного висіву. Для цього на посівний комплекс 3820 слід встановити опціональну технологію точного висіву Bourgault Air Planter™.

Сошник PLR

Сошники PLR є основною особливістю нових дискових посівних комплексів моделі 3820. Сошники PLR були спроєктовані спеціально з метою встановлення опціональної технології точного висіву AirPlanter™, надаючи точне загортання насіння при суцільному посіві.

Ідеальна рівномірність глибини посіву

Паралелограмний пристрій важелів разом з надійним функціонуванням копіювального колеса забезпечують неперевершену точність глибини посіву навіть в екстремальних експлуатаційних умовах.

1.Копіювальне колесо знаходиться на протилежному боці диска сошника і на одній лінії з системою виводу насіння для підтримки точності посіву.

2.Позиція копіювальне колеса встановлюється за допомогою регулювального важеля.

3.Габаритний міцний диск розміщений під нахилом 7 градусів по горизонталі та 10 градусів по вертикалі для максимально надійного попадання в ґрунт та рівномірного розміщення насіння незалежно від посівних умов.

Датчик навантаження, який встановлюється на копіювальне колесо сошника в центральній частині, визначає рівномірність глибини посіву. Інформація з датчика передається на екран X35 Apollo™, де миттєво обробляється для оптимального тиску в гідравлічній системі агрегату. У разі зміни навантаження на копіювальне колесо система гідравліки автоматично відрегулює притискне зусилля.

Огляд технологій посівного комплексу Bourgault серії 3820
Огляд технологій посівного комплексу Bourgault серії 3820
Технологія Air Planter™

Початкова борозна створюється системою виводення насіння суцільного висіву, який упирається у внутрішню частину диска.

Система вимірювання eXact Placement застосовує тиск, що піддержується для доставки насіння до системи виводу насіння точного висіву. З необхідною швидкістю і під необхідним для взаємодії з ґрунтом кутом насіння подається на дно борозни перед загортальним колесом. Велике колесо акуратно притискає насіння у вологий ґрунт на дно борозни з рівномірним інтервалом.

За загортальним колесом йде прикочування, що дозволяє ефективно ущільнювати розпушений ґрунт, створюючи при цьому хороші умови для швидкої та рівномірної схожості.

Для моделі 3820, оснащеної системою Air Planter™, надається можливість внесення сухих або рідких добрив в один ряд з насінням. Сухі добрива можуть подаватися з пневматичного бункера через систему виведення насіння суцільного посіву, а рідкі через трубки у передній частині робочої системи.

У режимі суцільного посіву продукт через відповідну систему виведення насіння подається безпосередньо на дно борозни. Спеціальні притискні пластикові обмежувачі виключають ймовірність втрати насіння під час падіння. Потім за допомогою загортання колеса насіння притискається до дна борозни, гарантуючи додаткову взаємодію з ґрунтом.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин