Про компанію

Огляд технологій в посівному комплексі Bourgault 3820

Огляд технологій в посівному комплексі Bourgault 3820

Унікальний в своєму роді посівний комплекс моделі 3820 з копіюючими дисковими сошниками Paralink™ – це перший пристрій, що використовується як для прямого висіву, так і для точного. З цією метою на агрегат потрібно встановити опційну систему Bourgault Air Planter™.

PLR сошник

Це основна властивість нових дискових комплексів. Сошники зроблені спеціально з метою агрегатування опційної системи точного висіву, але цілком підходять для роботи з системою вимірювання PDM Pro™, гарантуючи точне закладення насіння при суцільному посіві.

Відмінна рівномірність глибини висіву

Паралелограмна конфігурація важелів в поєднанні з якісною роботою копіювального колеса забезпечує неперевершену точність глибини висіву навіть в складних експлуатаційних умовах:

  • копіювальне колесо знаходиться з протилежної частини диска сошника і на одній лінії з виводом насіння для збереження точності посіву;
  • позиція копіювального колеса задається за допомогою регулювального важеля;
  • габаритний міцний диск розташований під кутом, що забезпечує ідеальне поглиблення в ґрунт і дозволяє рівномірно висівати насіння незалежно від зовнішніх умов.

Датчик навантаження, який монтується на копіювальне колесо сошника посередині агрегату, гарантує рівномірний і глибокий висів. Інформація з датчика надходить на екран, де блискавично відбувається обробка з метою підтримки необхідного тиску в системі гідравліки агрегату. У разі зміни навантаження на колесо система гідравліки автоматично відреагує та відкоригує його притискне зусилля.

Огляд технологій в посівному комплексі Bourgault 3820
Огляд технологій в посівному комплексі Bourgault 3820
Air Planter™

Початкова борозна утворюється за допомогою виводу насіння суцільного висіву, які впираються в середину диска.

Технологія вимірювання eXact Placement застосовує підтримуваний тиск, що забезпечує доставку продукту. З необхідною швидкістю і під необхідним для цієї мети кутом, продукт подається на дно борозни перед зашпаровучим колесом, яке акуратно притискає насіння у вологий ґрунт з рівномірним інтервалом.

Ґрунт ефективно ущільнюється за допомогою прикочуючого колеса, забезпечуючи хороші умови для оперативного сходження.

Для Bourgault 3820, який оснащено технологією Air Planter™, передбачена можливість внесення насіння рідкого або сухого типу в ряд з насінням. Сухі насіння можуть подаватися з пневматичного бункера через вивід насіння, а рідкі через трубки у фронтальній зоні.

У режимі суцільного посіву продукт через необхідний вивід насіння подається безпосередньо на дно борозни. За допомогою спеціальних обмежувачів із пластику вдається запобігти можливості відскоку продукту при падінні. Після цього, за допомогою зашпаровуючого колеса насіння притискається до дна, гарантуючи додаткову взаємодію з ґрунтом.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин