Про компанію

Огляд технологій в прес-підбирачі Fendt Rotana 13F

Огляд технологій в прес-підбирачі Fendt Rotana 13F
XtraCut 13, XtraCut 17

На прес підбирачах рулонного типу Fendt застосовуються ротори XtraCut 13, XtraCut 17. Ці моделі були створені для забезпечення найвищої пропускної спроможності та максимально тривалого експлуатаційного терміну. XtraCut 13 дозволяє вирішувати, чи потрібен вам ріжучий прилад чи ні. XtraCut 17 забезпечує довжину дроблення 67,5 мм і задіє категорії по 0,8 або 17 ножів. Фальш-ножі, що дозволяють працювати без застосування справжніх ножів входять в комплектацію всіх прес-підбирачів з ріжучим пристроєм, за рахунок чого вдається виключити втрати продукту і забезпечити захист ріжучого інструменту від зносу.

XtraCut 25

Що стосується пропускної здатності та якості дроблення модель ротора Fendt XtraCut 25 на 130 F показує ідеальні результати серед всього асортименту прес-підбирачів рулонного типу Fendt. Ротор V-подібної конфігурації, оснащений 4-ма захватними пальцями, здатний функціонувати з максимальною силою та найбільшими обсягами скошеного продукту. В камеру надходять ідеально тонкі шари роздробленої маси 45 мм довжиною, завдяки чому вдається отримати рулони максимальної щільності. При цьому Hydroflex завжди встановлюється на заводі. Гідравлічний механізм забезпечує можливість перемикання між групами з 0, 12, 13 або 25 ножів.

Ідеальне дроблення

Пристрої Fendt XtraCut обладнані ріжучими приладами з самими високоякісними ножами, що є гарантом кращої якості дроблення. Гідропневматична технологія захисту ножів передбачає два гідроакумулятора з попередніми тиском 40 бар. Це істотно підвищує експлуатаційний ресурс рулонних прес-підбирачів. У разі повернення ножів в робочу позицію, наприклад, через забруднення, їх можна очистити за допомогою короткочасної подачі тиску 180 бар. Важка праця з прочищення відстаней вручну поступилася місцем легкому натисканню кнопки на панелі управління.

Огляд технологій в прес-підбирачі Fendt Rotana 13F
Огляд технологій в прес-підбирачі Fendt Rotana 13F
HydroflexControl

Перша складова – це постійна підвіска днища ріжучого пристрою, відома під назвою flex. Пружина застосовується з метою підняття або опущення днища ріжучого пристрою. Це забезпечує те, що поточна пропускна властивість буде відповідати вібраціям обсягів попадання рослинного продукту. Другою складовою системи є Hydro, що складається з двох гідравлічних циліндрів, які дозволяють гідравлічно опускати дно з кабіни за допомогою одного натискання кнопки для усунення забиття або зміни груп лез.

З HydroflexControl можна працювати тривалий період часу без пауз зі стабільно високою пропускною спроможністю.

Створення рулонів без зупинок

Навіть в разі складних умов ймовірність засмічень мінімальна за рахунок механізму подачі рослинного продукту. При істотному збільшенні потоку маси, автоматично регульоване днище ріжучої системи виключає забиття методом опускання та поповнення каналу подачі. Надійний пристрій, що перешкоджає засміченню, гарантує безперебійне та оперативне ущільнення рослинного продукту та підвищену продуктивність щодня.

Трансмісія

Праворуч від рулонного прес-підбирача розміщений привід ротора, що складається з дворядного ланцюга. Привід PowerGrip 18 вальців знаходиться зліва. Привід камери здійснюється двома ланцюгами. Так, тільки кожен другий валець приводиться в дію за допомогою ланцюга, завдяки чому до окремих частин додається набагато менше зусилля, що в свою чергу зменшує знос і тертя. Їх відрізняє висока якість та довговічність. Зірочка вільного ходу ланцюгової передачі забезпечує безпеку. При спонтанній зупинці вала трансмісії або блокування ротора через засмічення, обгону муфта гарантує поступове уповільнення обертання рулону. Це в свою чергу сприяє надійному захисту приводних пристроїв, спровокованих ударними навантаженнями.

Power Split

Всі пристрої обладнані Power Split. Це коробка передач, яка оснащена роздатковим приводом, ідеально розподіляє передачу потужності між ротором і приводом камери. Більш того, швидкість BOM для приведення прес-підбирача в рух становить всього лише 540 оборотів в хвилину. На пристроях зі стабільним дном ріжучого апарату муфта зі зрізані шрифтом 1650 Нм забезпечує безпеку. На моделях з ріжучим апаратом трансмісію захищає кулачковий механізм і обгонна муфта 1950 Нм.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин