Про компанію

Огляд телеметричної системи Fendt Connect

Огляд телеметричної системи Fendt Connect

Fendt Connect – центральна телеметрична технологія для аналізу та управління опціями машин. Вона дозволяє керувати відомостями та параметрами техніки на ПК, смартфоні і інших пристроях. При цьому технічні параметри про стан машин, її місцезнаходження по GPS передаються по мобільному зв'язку.

Так, замовник може відстежити використання своєї техніки і приймати рішення про подальші дії. Звітність про експлуатацію техніки дозволяє вносити коригування в управління машини і поліпшення налаштувань для подальших маніпуляцій.

GeoFencing – автоматизована передача відомостей при порушення територіального кордону, що дозволяє клієнту отримати повідомлення, якщо машина залишає задане місце розташування.

Сільськогосподарські діячі можуть переглядати режим застосування і технічні дані кожної належної їм машині Fendt через комп'ютер і будь-який інший пристрій і дізнатися: місцезнаходження техніки, скільки вона ще буде потрібна для вирішення певних завдань, наскільки грамотно завантажена техніка.

Fendt Connect для IOS і Android дозволяє контролювати в режимі он-лайн витрати пального, швидкість переміщення, час безперебійного функціонування кожної моделі. Програма показує локацію машини на карті та дані про її стан. Крім цього, при використанні програми Fendt Connect користувач отримує дані про сервісні інтервали і повідомлення про поломки техніки.

Збір інформації про застосування техніки дозволяє більш якісно управляти автопарком. Аналіз отриманих даних дозволяє отримати більш повне навантаження техніки, більш якісно контролювати її застосування і часи продуктивного стану. Дати здійснення ТО можна планувати за столом. З Fendt Connect ви зможете аналізувати використання своєї техніки. Це дозволяє підвищити ефективність, економить час і витрати на паливно-мастильні матеріали.

Огляд телеметричної системи Fendt Connect
Огляд телеметричної системи Fendt Connect

Необхідні умови для застосування Fendt Connect – наявність інтегрованого модуля ACM Box, який надає передачу потрібних критеріїв CAN-BUS і відомостей машини програмі Fendt Connect. ACM Box серійно встановлюють на машини Fendt IDEAL. Крім того, він доступний в якості допоміжної техніки для машин Fendt 700 - 1000 Vario.

За допомогою переданих відомостей можна також якісно управляти технічним станом транспортних засобів. За згодою власника машини Цеппелін Україна також може отримати доступ до відомостей.

При виявленні проблем Цеппелін Україна зможе провести першу дистанційну діагностику. Співпраця з заводським сервісом підтримки клієнтів час діагностування та ремонту Fendt знижується до 30%. Це в свою чергу гарантує споживачам більш високу надійність використання.

Крім цього, відомості будуть застосовані для подальших розробок технічної надійності машин.

Клієнт завжди має суверенітет над параметрами своєї техніки. Цеппелін Україна або завод не може їх передавати кому-небудь або зберігати. Весь процес в повній мірі відповідає загальному регламенту Європи щодо захисту даних.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин