Про компанію

Огляд телескопічного навантажувача CAT® TH3510D

Огляд телескопічного навантажувача CAT® TH3510D

Навантажувач з телескопічною стрілою Cat TH3510D – це компактність, сучасний двигун, чотириколісна система приводу, гальма двох мостів і ергономічний робочий простір оператора

Модель навантажувача з телескопічною рукояткою Cat TH3510D з вантажопідйомністю 3500 кг і висотою підйому 9800 мм характеризується малогабаритною конструкцією, що забезпечує оптимальну маневреність та трисекційну гідравлічну стрілу з низькою фіксацією шарнірних пальців, що гарантує максимальну кругову видимість. Машина поєднує в собі перевірені на практиці складові трансмісії Cat і просту високопродуктивну систему гідравліки з шестерним насосом. Завдяки цьому вдалося збільшити термін служби і забезпечити високу продуктивність при мінімальних витратах експлуатації.

Модель обладнана дизельним двигуном Cat C3.4B з підвищеною ефективністю пального. Номінальна потужність даного обладнання становить 100 к.с. Двигун повністю відповідає нормам Tier 4 Final Агентства на викиди шкідливих складових.

Чотириступінчаста коробка передач Cat приводить в рух обидва мости повнопривідної машини, гарантуючи прекрасне зчеплення в будь-яких умовах роботи. Диференціали фронтального моста значно покращують зчеплення на вологому ґрунті. Занурені в мастило дискові гальма на обох мостах і стоянкове гальмо функціонують разом з фронтальними гальмами. Гальмівна система створена таким чином, щоб можна було спростити експлуатацію в найскладніших умовах.

Огляд телескопічного навантажувача CAT® TH3510D
Огляд телескопічного навантажувача CAT® TH3510D

Робочий простір оператора організовано так, щоб забезпечити легкість і надійність. Управління всіма опціями гідравлічної системи виконується за допомогою всього одного джойстика з трьома позиціями F-N-R, який дозволяє паралельно керувати роботою систем приводу та стріли. Перемикачі класифіковані по опціях, а нова приладова панель дає можливість контролю робочих значень машини. Допоміжний дисплей забезпечує доступ до завантажених таблиць, можливість зміни даних згідно з запитами оператора та здійснення діагностичних перевірок. Крім того, на нього виводять картинку з включеною камери заднього виду. Збільшені плоскі вікна значно полегшують процес заміни стекол, а конструкція підлоги дозволяє з легкістю виконувати очистку за допомогою гнучкого рукава.

З метою розширення функціоналу машина обладнана традиційною швидкознімною муфтою вбудованого тримача обладнання, яка сумісна з усією категорією навантажувачів з телескопічною стрілою Cat. Передбачено допоміжне гідравлічне пристосування для заміни техніки. Крім того, машина може бути обладнана датчиками заднього ходу, системою зважування і системою контролю завантаження на ринках, де є підвищена потреба в цій техніці.

Легкість ТО дозволяє мінімізувати загальну ціну володіння машиною. Всі вузли для виконання систематичного обслуговування доступні з рівня ґрунту, а щоденна необхідність в обслуговуванні обмежена контролем рівня робочих рідин і зоровим оглядом обладнання.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин