Про компанію

Огляд центру з відновлення деталей від Цеппелін Україна

Огляд центру з відновлення деталей від Цеппелін Україна

Наприкінці 2013 року в роботу була запущена виробничо-технічна база, центр відновлення деталей світового рівня – Component Rebuild Center.

Мета відкриття центру - створення виробничої лінії з інноваційним технологічним обладнанням, призначеним для механічної обробки, установки і тестування. За рахунок цього користувачі тепер можуть мінімізувати свої витрати на купівлю нових вузлів і техніки завдяки отриманню складових з модернізованим і розширеним потенціалом.

Подібно до точності годинникового механізму, виробництво згідно зі стандартами Caterpillar розраховано до найменших дрібниць: прораховані матеріали і запчастини, кількість супутніх деталей, використовується обладнання світового рівня, а також унікальний стенд для випробувань PowerTest.

Виробнича база по ремонту та відновленню в Україні не має аналогів, а її потужності вражають, адже будувалася вона спеціально для гірничої техніки Cat®.

Стенд для випробування двигунів EngineTestStand – один з ключових компонентів виробничо-технічної бази.Він функціонує на основі динамометричної системи, яка створює контрольовані навантаження. Тестування навантаження являє собою єдиний спосіб перевірки ресурсу двигуна.

При застосуванні динамометричної системи двигун здатний функціонувати в рамках повного діапазону потужності без потреби введення в експлуатацію. Мінуси збірки можуть бути визначені ще до того, як двигун встановлюють на шасі, а фактичний аналіз стану може бути проведений завчасно. Динамометр – це кінцевий етап оцінки якості перед установкою двигуна.

Переваги CRC:

  • Досліди проводять згідно з регламентом з метою забезпечення роботи відновлених двигунів зі специфікацією CAT
  • При онлайн підрахунку складових здійснюється оцінка чистоти мастила мотора згідно зі стандартом ISO 18/15. Аномальні сплески кількості окремих складових відображаються в момент тестування, завдяки чому можна вжити відповідних заходів безпосередньо перед установкою двигуна.
Огляд центру з відновлення деталей від Цеппелін Україна
Огляд центру з відновлення деталей від Цеппелін Україна

Контроль чистоти

Всі деталі переміщуються по центру відновлення з камери попереднього очищення за допомогою професійного обладнання.

Крани Demag

Відповідають за відповідний рівень безпеки та неперервність робочого процесу.

Стенди Cat®

Взаємодія з двигуном потребує високого рівня надійності стендів, цьому критерію у повній мірі відповідають стенди CAT.

Чистота деталей

Миючі комплекси Bvl і Cat® забезпечують чистоту складових. Для очищення використовують лише сертифіковану рідину. Миючий комплекс Cat® має систему фільтрації до 3 мікрон.

Робоче місце

Місце роботи механіка – це комп'ютер, що забезпечує візуалізацію детального регламенту ремонту, розраховується навіть зусилля потрібне для затягування кріплення. Такий підхід дає можливість контролю й аналізу продуктивності робочого процесу.

Відеоскоп

Відеоскоп – обов’язкове обладнання, що дозволяє переглянути внутрішній простір вузлів і заощадити час візуальної діагностики.

Система фільтрації

CAR (R) BulkFuelFiltrationSystem відповідає за тестування двигуна пальним, очищеним згідно стандарту ISO16 / 13.

Склад запчастин

Склад, який функціонує за сертифікацією Caterpillar, забезпечує контроль наявності та кількості запасних деталей, налагоджені зв'язки з іншими складами України та світу для поповнення.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин